16 Şubat 2010 Salı

Çok Eğlenceli ve Keyif Verici / polyvore.com

Gezmesi, görmesi çok keyifli bir site. Nesneleri seçip set oluşturma ise oldukça zevkli. Giyimden takıdan tutun da aklınıza gelen her konuda, setlerinizi oluşturun. Giyim kuşam, dekorasyon, sanat v.b alanlarda kolajlar yapın, zevklerinizi geliştirin. Diğer üyelerin setlerini izleyip zevklerini öğrenin. Koleksiyonları inceleyin, Farklı çizgiler yakalayın, ufkunuz genişlesin.Ürünlerin fiatlarını öğrenin. Daha çok anlatabilirim ama en iyisi görün.

Bunlar benim çok acemice hazırladığım setlerim. Hatta teknik hatalarım var, çok yeniyim set hazırlamada. Fazla zaman da ayıramadım ama galiba sık sık polyvore'de olacağım.

Begonvilli Ev
Begonvilli Ev, Begonvilli Ev tarafından Monsoon accessories ile yaratıldı


Begonvilli Ev
Begonvilli Ev, Begonvilli Ev tarafından Rochas dresses ile yaratıldı

5 yorum:

  1. NE GÜZEL ŞEYLER VAR ŞU NETTE DÜNYAYA ERKEN GELDİM DİYE ÜZÜLÜYORUM BAZEN.SAĞ OLASIN BAK NELER ÖĞRENİYORUM SAYENİZDE İYİKİ VARSINIZ GENÇLER.SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  2. Aaaa evet daha önce tasarım mekanı erkadaşımız mimlemişti bizi bu konuyla ilgili bizde giyim tarzımızı oluşturmuştuk ,çok zevkli gerçekten...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok zevkli seçilmiş her biri gönlüne sağlık..Harika bir site canım..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Antalyayı ve hayvanları çok severim Bloğunuzu keşfedince ve Antalyada gerçekten hayvansever bir hanımın yaşadığını görünce Antalyayı daha çok sevmeye başladım. Sevgi ve saygılarımla.
    Ebru Atkan

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim Ebru Hanım. Her zaman bekleriz efendim. Sevgiler, selamlar Antalya'dan.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.