9 Şubat 2010 Salı

Yaşamdan / Antalya'da Zor Günler

Antalya'da cumartesiden beri zor günler yaşanıyor. Korkunç bir fırtına ve şiddetli yağış yaşamı felç etti. En acısı da can kayıplarımız. Acımız çok büyük.






Daha Fazlası Burada

12 yorum:

  1. çok çok geçmiş olsun bizlerde tvden takip ediyoruz..umarım biran önce fırtına diner...daha fazla felakete dönüşmez...

    YanıtlaSil
  2. Vah vah geçmiş olsun,gerçekten zor günler geçirmişsiniz....

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun, bir Antalya klasiği daha yaşanmış galiba hem de daha beteriyle sanırım. Allah zararı olanların yardımcısı olsun. Bu arada ben de evimi merak ediyorum, bir yerlerden su girdi mi acaba? Girdiyse de yapacak birşey yok, Allaha emanet dedik bırakıp geldik.
    En kısa zamanda güzel havalara kavuşmanız dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun. Haberlerde izledim. Başınız sağolsun. Umuyorum ki yazın o kavurucu sıcağı geldiğinde şu kış halleri için gerekli önlemler alınır.

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun oraların yağmuru fırtınası meşhurdur bilirim ben de 3 sene alanyada yaşamıştım.umarım tekrarı olmaz...

    YanıtlaSil
  6. Canım çok geçmiş olsun inan hepimiz çok üzgünüz.İnşallah çabuk toparlanır ve bir daha yaşamazsınız sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. çok geçmiş olsun canım.dilerim bir an önce eski haline döner herşey.vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. Hepinize geçmişler olsun canım, izliyorum bende,bu doğanın bazen bizlerden öc alması üzücü. Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer.

    YanıtlaSil
  9. evet canım çok geçmiş olsun.Antalya da iki kış iş için bende birer hafta geçirmiştim biliyorum her sene orası bir felaket oluyor.hatta dönüşte yolda kalıp otobüsümü kaçırmıştım.Gebiz belediyesinden dönerken ertesi güne kalmıştı.oranın alt yapısı çok bozuk..hep yaşanıyor bu sorun..

    YanıtlaSil
  10. Cok gecmis olsun canim...yakinlarini kaybedenlere Allah sabirlar versin.Umarim hersey kisa zamanda eski halini alir.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş olsun.Seyrettiğimiz görüntüler çok üzücü.Ve kayıplar içimizi çok acıttı.Yakınlarının başı sağolsun.Allah sabır versin.

    YanıtlaSil
  12. Çok geçmiş olsun haberlerde izledim,bugünün TÜRKİYE'sine uymuyor. Mutlaka yapılaması gereken alt yapı sorunları olmalı.Yaşamını yitirenlere rahmet diliyorum.sevgiler

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.