7 Mayıs 2009 Perşembe

Ürettiklerimden / Kumaş Sepet




Kumaş sepet dikmeyi deneyip başarılı olunca, bir kaç tane daha dikmeye karar verdim. Çünkü çok işlevsel ve dekoratif olduğunu gördüm. Bu kez de banyo için bir tane diktim. Daha küçük boyutlarda ve kullandığım havlulara uyumlu renklerde hazırladım.












18 yorum:

  1. Senin bu sepetlerine bayıldım.Dikiş makinam yok onu edinince bende denemek istiyorum.Renkleride çok hoş.Güle güle kullan .Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Bu tür işlerle uğraşmak oldukça zevkli ve üretilenler de işe yarıyor. Tavsiye ederim bir dikiş makinesi edinmelisin.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bunlar gerçekten. dikiş makinam yok aslında dikişle aram da yok. Ama pek özendim öğrenmeli biran önce

    YanıtlaSil
  4. sepetlerinize bayıldım çok şirin olmuşlar ve çok işe yarayacakları belli bende yapmak isterdim ama dikişden hiç anlamıyorum beceremediğim tek iş galiba dikiş dikmek ellerinize sağlık.hülya kenar

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. Bu işlerle çok haşır neşir biri olarak hiç aklıma gelmemişti böyle bir sepet yapmak. fikrinize sağlık, harikasınız.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş,ellerine sağlık..ben kolay yolu seçip sakal ipten boş yoğurt kutularını kapladım....Pofur pofur oldular...

    YanıtlaSil
  7. Canım ellerine sağlık
    Bende ufak parçalar vardı evde birleitirdim
    kumaşları kutuyu kapladım
    Süslemeleri kaldı yayınlayacağım ondan sonra
    ama senin kutun süper olmuş
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. hariak bir sepet olmuş yalnız sayfanızın yapısında bir bozukluk var gibi geldi bana

    YanıtlaSil
  9. Blog şablonumla ilgili sorun olabilir ama sizin neyi kasdettiğinizi anlayamadım.

    YanıtlaSil
  10. selamm..benn geldiimm ..begonvillibir evde bir fincan kahveye geldim ...artık hegün gelebilirim ..tabiiki bende beklerim ..bende yeni patchwork meraklılarındanım ..antalyanın kemer ilçesinden selamlar getirdim ..bu arada sepetede bayıldım ..içinde karton mu var ?her gördüğümü yapacak oluyorum hepsinede yetişirim inşallah ..

    YanıtlaSil
  11. Hoşgeldin Kelebek, hoşluklarla geldin. İade-i ziyarete geleceğim.

    Evet, bu sepetlerin içinde mukavvalar var. Yalnız astar kısmını cepler şeklinde dikip mukavvaları o ceplere yerleştiriyorum ki, yıkanması gerekirse mukavvaları çıkarıp yıkansın diye. Ayrıntıları, yine ''hobilerim'' etiketi altında yayımladığım ekmek sepetinde görebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  12. çok işlevsel ve güzel bir çalışma olmuş.denemek istiyorum.elinize emeğinize sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Teşekkürler, deneyin, ben hala yenilerini dikiyorum çünkü mutfaktan banyoya ve dikiş odama dek her yerde kullanabileceğim çok şık sepetlerim oldu. Eşe dosta hediye de ediyorum.

    YanıtlaSil
  14. bu sepetlerden dikmek istiyorum.nette kumaş sepet arayınca sitenizi buldum.sepetleriniz çok şeker olmuş.acemi bir dikiş sever olarak sizden rica etsem.ayrıntılı fotoğraf verebilirmisiniz sepetler için?sizi takipteyim.

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Zeynep, sanırım yukarıdaki resimler yeterli olmadı. Sizin için bir sepet daha dikip resimleyeceğim. Olabildiğince detay vermeye çalışacağım.Umarım işinize yarar.

    YanıtlaSil
  16. aslında resimler çok ayrıntılı ama ben çok acemi olunca...:)) şimdiden teşekkür ederim.size zahmet vermemişimdir inşallah:(acelesi yok zaten bir dahaki sepeti ne zaman dikerseniz ben bekleyebilirim yani.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba, kumaş sepetleriniz çok güzel olmuş. Sanki hazır gibi muntazam dikmişsiniz.Çok beğendim, elinize sağlık.:)

    YanıtlaSil
  18. Teşekkürler Cicideko. Eminim çok daha güzellerini yaparsınız. Sevgiler, selamlar Begonvilli Ev'den.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.