14 Mayıs 2013 Salı

Bebeklerin Sabah Keyfi




Bebeklerimiz serpilip güzelleştiler. Hele bir alacalı kız var ki; bir içim su:))

Ama  asıl şansları güzel olsun öyle değil mi..  Ünlülerden bir hayvan sever tweetter'daki duyurumu  okumuş, ilgilenmişti. ''Anneyi ve bebeklerini ben alırım çiftliğime''  deyince ben de çok sevinmiş, umutlanmıştım. Çünkü bizim sitede şaibeli kedi zehirleme olayları oluyor.  Bir kaç kez  yeni fotoğraflarını gönderdim, ne yazık ki bir daha ilgilenmedi. Ne de olsa şimdi  yüksek tramblenlerden atlama ile meşgul:((

İşte böyle dostlar. Bu meleklere ve annelerine  sürekli bakamam, siteden aşırı tepki var.  Bir de beş yavru köpek ve anneleri var biliyorsunuz..  Bakalım sonumuz ne olacak.

6 yorum:

  1. Kimi insanların, doğanın ve dünyanın diğer sahibi hayvanlara bu kadar acımasız davranmasını bir türlü anlamıyorum. Sanırım hiçbir vakit de anlayamayacağım. Sonuçta bizlerin olduğu kadar onların da yaşama hakkı var ve buna saygı göstermeliler. Sonuçta Allah (c.c.) bu dünyayı ve nimetlerini, sadece bizler için yaratmadı. Oysa size yardımcı olsalar ya da yardımcı olmasınlar ona da razıyım, bari sorun çıkarmasalar da sıkıntısız ilgilenebilseniz.
    Dilerim güzel ve sevgi dolu yuvalara kavuşurlar.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanların gerekli önlemleri almayıp sonra da sızlanmaya hakları yok. Defalarca söyledim, sitedeki başıboş kedi ve köpekleri kısırlaştıralım diye. Bu işler tek başıma başarabileceğim işler değil. Şimdi doğumlar oldukça herkes söyleniyor. Oysa o bebeklerin de yaşam hakkı var. Söylediklerinize aynen katılıyorum.

      Sil
  2. alacali kizi benim icin bir kere op koklaaa
    lutfennn
    okadar sirin gozukuyorki...
    kolaygelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha pek el sürmemeye çalışıyorum. Anne kıskanır diye:) Karşıdan severim:)

      Sil
  3. o kedi zehirleyenlerin nasıl can vereceklerini görmek isterdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kışın o olayı yaşadık. Hala etkisindeyim:((

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.