1 Eylül 2011 Perşembe

Hırsızın Yaptığına Bakın:((

Bir  bayram akşamı..

Günlük koşturmacalarla ve iş telaşı ile  çok da sık  görüşemeyen yakın akrabalar biraraya gelmişler.

 Antalya'nın en  güzel  manzaralı  evlerinden birinde, balkondan Yat Limanı'nın eşsiz  manzarası  seyrediliyor.



 Çocuklar mutlu, herkes mutlu,


Harika  sohbetler ediliyor, enfes müzikler dinleniyor.

Ve  özenle hazırlanmış  kocaman bir  sofrada  yemek  faslı..

Saat  23.00  gibi ayrılıyoruz  kardeşimin evinden.

Ertesi  sabah  öğleye  doğru  telefonlaşıyoruz ve  öğreniyoruz  ki, o gece ev halkı yani  kardeşim, eşi  ve kızları uyuyunca  eve  hırsız girmiş. Lap top, para  gibi  yükte  hafif  ama pahada ağır ne  varsa  alıp  gitmişler.  Bizimkilerin  haberi  yok..

Neyse  ki  kendilerine hiç  zarar  verilmemiş.  Bir  de ressam olan  kardeşimin  değerli  tablolarına dokunmamışlar,  ona sevindik..












9 yorum:

  1. Aaaa cok gecmis olsun... Bayram gunu inanamiyorum ya ! Gerci bunun bayrami seyrani olmaz da ev halki evdeyken de ne cesaret... Kirazcekirdegi.blogspot.com)

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun. Bayramı bile tadında yaşatmıyorlar insana. Üzüldüm ama en azından ev ahailisinden kimsenin hırsızla karşı karşıya gelmemiş olması da büyük şans.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Bu ara iş başındalar. galiba bizim apartmanda da 2. kata girmiş.LC Tv duvardan sökmüş.altın takı falan. bizde korktuk:( size de geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun. sinir bozucu bir olay insan her ne kadar iyiki buna dokunmamış iyiki mala gelmiş cana gelmiş iyiki yüzyüze gelinmemiş dese de bozulan sinirler düzelmiyor. ankaradan sırf peşimizi bırakmayan hırsızlar yüzünden apar topar bu sebeple ayrıldık bir gecede karar vererek.

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler arkadaşlar. Gerçekten de oldukça sinirbozucu bir olay. Bizim Minik maaşallah canlı alarm. Daha kapının önüne birileri gelir gelmez havlamaya başlıyor. Hem de tüm apartmanda duyulacak şekilde. Kaç tane hırsız kaçırdı bu güne dek.

    YanıtlaSil
  6. hırsız kaçıran desenize:)))

    YanıtlaSil
  7. çok geçmiş olsunn cana gelmediğine sevinmek lazım bir kaç yıl önce biz hırsızlarla burun buruna geldik kaçtılar ellerindeki koca satır hala gözlerimin önünde oğluma değecek diye aklım çıkmıştı:(( çok geçmiş olsun canım

    YanıtlaSil
  8. Aileye geçmiş olsun! Çok sinir bozucu bir şey gerçekten.Ucuz atlatmış olmaları sevindirici,hırsız sanattan anlamıyormuş bu da başka bir teselli kaynağı.

    YanıtlaSil
  9. Vay vay vay şahane sofra :) affiyet şeker olsun.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.