2 Mart 2013 Cumartesi

Begonvilli Ev'de Sabah Keyfi

Begonvilli Ev'de kuş sesleri ile uyanılıp erkenden yürüyüşe çıkılıyor. Sonra da balkon keyfi yapılıyor.

Bugün yürüyüşte bitişikteki seralarda çalışanlarla sohbet ettim, bana bu güzel karanfilleri hediye ettiler.
 
Balkonumuz 
 
 
 
 

Bakın kim balkon sefası yapıyormuş?

Çileklerimiz

Baba kızın sabah keyfi


28 yorum:

  1. Günüm nasıl da keyiflendi :)
    Herşey çok güzel görünüyor...

    YanıtlaSil
  2. çok güzel kareler. Babayla bakışma anı nefis bir görüntü nasıl da konuşur gibi bakmış:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen kıskanıyorum aralarındaki muhabbeti:))

      Sil
  3. Dün kızıma,manavda çilek gördüm galiba dedim.Gerçekten, Antalya işte böyle cennet!Bulunduğunuz yer hem güzel hem ferahmış.Ne güzel yeşillikler içindesiniz.Sarı karanfilleri,şakayıklarıda bu arada katagorilerimin içine almış bulundum.Begonya da dahil tabii.
    Öptüm,sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temmuz ve ağustos sıcaklarını saymazsak gerçekten de cennet gibi bir yer burası. Bizden de size sevgiler, selamlar.

      Sil
  4. Neresi burası merak ettim begonvilcim. Şehrin gürültüsünden uzak çok huzurlu bir yer. Bende zaman zaman bu merkezden kaçmak istiyorum. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burası Lara'nın en doğu ucu. Bir tarafımız deniz, diğer yanımız ise orman. Eğer buralara yerleşmek gibi bir niyetiniz varsa mail adresinizi yazın (ki ben onu yayımlamam)Size ayrıntılı adres veririm.

      Sil
  5. Babalar ve kızları! Bilmem neden her işlerini biz yaptığumız halde bu kızlar babalarına daha düşkün olurlar!

    Koltuğa kurulan Jane hanım kızımız da pek güzel görünüyor maşallah!

    Sabah yürüyüşü demek hımmm! Biz de katılalım bari bu kış çok oturduk hamladık. Şaka bir yana bu kış o kadar çok yağdı ki bizim yürüme düzenimiz şaştı,başlasak iyi olacak.

    Sevgiler Begonvilli Ev'in tüm canlarına!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben kıskanıyorum komşucuğum. Bazen ''gel kızım seveyim seni''diyorum. Iğğğh deyip babanın kucağına atlıyor ve beni çatlatıyorlar..
      Jane bayılıyor balkonda güneşlenmeye. Evin en rahat köşeleri de bu hanımefendilere ait:)

      Bir ara buralarda da aşırı yağışlar oldu. Nemli hava koklamaktan küfleneceğiz diyorsum. Şükürler olsun ki hava açtı, böylelikle uzun sabah yürüyüşlerine başlayabildik. En yakın market de üç km uzaklıkta olduğu için yardımcımla sırt çantalarımızı alıp alışveriş bahanesi ile yürüyoruz. Siz de bir an evvel başlayın. Sevgiler, selamlar..

      Sil
  6. Ne kadar guzel...günesinize imrendim darisi basimiza...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah gönlünüzce güneşli günler yaşarsınız. Antalya'ya bekleriz.

      Sil
  7. Harika fotoğraf kareleri. Hayatın mutluluklarını sunmuşsunuz bize: çiçekler, patililer, güneş ve doğa... Maşallah.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz. Sizlere de her şeyden önce sağlıklı bol güneşli ve elbette bol patili keyifli günler diliyoruz. Yolu buralara düşen tüm dostlarımızı bekliyoruz:)

      Sil
  8. Eğer İstanbul'daki hayatımda bu resimleri görsem depresyona girerdim her halde..İyi ki Datça'dayım....:)) Hayatınız hep böyle keyifle dolu olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa, Datça'ya bayılırım. Sizin de keyfiniz daim olsun. Sevgiler, selamlar..

      Sil
  9. Bayildim, bayildim..balkonunuza da o guzel pisicigede bayildim..bol sefali gunler diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkürler. Bizde pisicik biraz fazlaca var:) Evde üç, verandada bir, bahçede pek çok kediciğe bakıyoruz. Bazen ''yeter artık!" diyorum ama hiç birine kıyamıyor, çuvallar dolusu mama taşıyorum. Size de keyifli günler..

      Sil
  10. Gerçekten keyif kareleri, bizleri de uzakta olsak da gülümseten. Ne hoş.. Şehir yaşamının içinde bizleri ferahlattı, baba kız keyfi süper çok tatlı maşallah kızımız. Karanfiller içini açıyor insanın, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bir yıl öncesine dek böyle bir yerde yaşayacağım aklıma gelmezdi. Cesaretle bir adım attım ve kendimi doğanın kucağında buldum. Darısı tüm arzu edenlerin başına.

      Sil
  11. Mutluluğunuz daim olsun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Aynı güzel dilek bizden de size olsun:)

      Sil
  12. BLOGUNUZU YENI KEŞFETTIM AMA AĞLAMAK ISTIYORUM NEDIR BU GÜZEL BALKON ÇİÇEKLER YEŞİLLİK YAA BEN BAYILIRIM BÖYLE BIR HAYATA AĞLICAM VALLA ISTANBULUN TRAFIGI HAVASI HERŞEYI BUNALTTI INANIN... BU GÜZEL YER NERESİ NERDEN NERELERE GELDINIZ AZ BISEY ANLATIRMISINIZ SIZI TANIMAK ISTERIM... BU RESIMLERI GÖRÜR GÖRMEZ YORUM BIRAKMA ISTEĞİ DUYDUM DAHA INCELEYEMEDIM BLOGUNUZU :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuzdan anladığıma göre siz de benim günü doğa tutkunu, hayvansever, çiçek sever birisiniz. Yaşadığım yer Antalya'nın içinde sayılabilecek aynı zamanda doğanın henüz bozulmadığı ender köşeciklerinden biri. Kent merkezine 45 dakika uzaklıkta, bol ağaçlı, dolayısı ile bol oksijenli, denize de yakın sayılabilecek bir site. Site sakinleri benim gibi kentin gürültüsünden, kirliliğinden kaçan insanlar. Kedilerimizle, köpeklerimizle, küçük bahçelerimizle mutlu olan sade insanlarız:) Bekleriz efendim.. Sevgiler, selamlar..

      Sil
  13. EVET BENDE COK SEVERIM DOĞAYI HAYVANLARI BALKONUM ÇİÇEK BAHCESİ GİBİ YAZA HAZIRLIK YAPMAYA BAŞLADIM YINE GÜZELLEŞTİRİYORUM BALKONUMU INŞ.KISMET OLURSA RESIMLERINI PAYLAŞIRIM SIZINLE.YAŞIM DAHA 27 AMA İSTANBULDAN KAÇMAK ISTIYORUM INANIN HER FIRSATTA ANNEMIN KÖYÜNE KAÇIYORUZ 2YAŞINDA IKIZLERIM İÇİN TEMIZ HAVA ALSINLAR DIYE TAVUK KOYUN DERKEN OYNUYORLAR BAHCEDE BENDE COCUKLARIM IÇIN ORDAN ÇALIŞTIĞIM YERE GIDIP GELIYORUM.. ALLAH KISMET EDERSE BIZDE KÖYE BIR EV YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ BAHÇEYI DÜZENLEMEK IÇIN CAN ATIYORUM VE SİZDENDE YARDIM ALMAK ISTERIM BERABER DEKORE EDERIZ BAHÇEMI SİZİN İÇİNDE UYGUNSA.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM..

    SEVGİLER
    SEDA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğayı ve hayvanları seven insanlar her zaman için baştacım olmuştur. İyi ki varsınız:) Eminim balkonunuz çok güzeldir. Ben de yıllarca balkonumda çiçek yetiştirdim. Bir yıldır bahçeli evde oturuyorum. İnşallah size de kısmet olur. Köyde ev yaptırma hayaliniz çok güzel. Gerçekleşmesini yürekten dilerim. İkizlerinizi güle güle büyütün. Onları öpüyorum. Bahçeniz olduğunda elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Antalya'dan sevgiler, selamlar..

      Sil
  14. ilginize cok teşekkür ederim :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Antalya'ya yolunuz düşerse mutlaka beklerim.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.