6 Ocak 2012 Cuma

11 Yaşında hamile!


Bu sayfa ağlama duvarına döndü, bağışlayın..

Yazmayacaktım ama  içim elvermedi.  Olayın fotoğrafını koymaya da  içim elvermedi..

Bu  sosyal bir yara. 15-16 yaşındaki çocuk gelinleri duyuyorduk ama bu kadarına da pes doğrusu.  Sapıklığın kılıf uydurulmuş hali.

Olayı düşününce çok boyutlu olduğunu görüyoruz. 11 yaşındaki çocuğun etrafında bir suçlular sarmalı var.. Başta koca kisvesi altındaki  tecavüzcü,  11 yaşındaki kız çocuğunun  annesi, babası  yani ailesi, tecavüzcünün ailesi,  suç duyurusunda bulunmayan hastane çalışanları, hastane polisi,  olayı bilen konu komşu, akraba vs... Bizzat suçu işleyenler kadar olmasa da  tanık olup görmezden gelen herkes suçlu..

9 yorum:

  1. bende şimdi okudum gazeteden
    kimlik yaşı 11 ama kemik yaşı bundan çok daha büyük denmiş
    yaşı ne olursa olsun o kız tecavüze uğramış, hamile ve tecavüzcüsüyle evlendiriliyor bu kimsenin umrun da değil.
    yazık çok yazık.
    şimdi kemik yaşını araştıran devlet, bu kıza kimlik verirken neden araştırmamış diye sormamak elde değil...

    YanıtlaSil
  2. 3.dünya ülkelerinin acınası hallerinden biri daha diyeceğim ama tecavüzcüler dünyanın her yerindeler :( Ne olacak bu çocuğun sonu ve onun cocuğunun sonu ? Sağlıklı toplum sağlıklı bireylerden oluşmaz mı ? Hani ruh ve beden sağlığı yerinde insanlar nerede?

    YanıtlaSil
  3. ben de iki gündür bunu işleyip duruyorum ve susmayalim diyorum duyurana kadar birilerine bunun cinayet olduğunu ve katkısı olan, sessiz kalan herkesin de bu cinayete ve benzeri cinayetlere ortak olduğuna inaniyorum. bu konuya tepki gösterme duyarlılığın için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  4. Artık gazete bile okuyamaz hale geldim. İçimi acıtıyor haberler, bizler çocuklarımızı doğru, düzgün insan olma yolunda yetiştirmeye çabalarken toplumsal gelişim beni korkutuyor....

    YanıtlaSil
  5. Kemik yaşı 18 çıksa ne olur ki! Ortada bir tecavüz var! Zorlanma var! Tecavüzcüsüyle evlendirilmesi var! Bin türlü insanlık suçu var!!

    Hadi kemik yaşı büyük çıktı. Diğer suçları yok edecek mi?

    YanıtlaSil
  6. dün gece önce nette sonra sende okudum bu üzücü haberi:(

    canım bu ülkemizin yüz karası konularından biri.
    doğu illerimizde ilk okul çağında yapılan evlilikler o kadar fazlaki yani bu zavallı yavrucak da onlardan biri ama daha üzücüsü 70 yaşındaki sapık ünlü cezaevinden çıkarabilmek için hükümetin çabası da unutulacak gibi değil kızın isteği ile deyip çıktılar.
    daha da acı bir durum ne kadar karşı çıkarsak çıkalım asla bizleri dinlemeyen bildiğinden şaşmayanlar tarafından yönetiliyoruz.
    dünya tarihine geçecek bir çöküş dönemi bence yaşadığımız günler:(((((((

    YanıtlaSil
  7. bu daha çocuk yahu bildiğin çocuk... sapıklık değil midir bir çocukla ilişkiye girmek... ve o sapık etrafta dolaşıyor...evli olsan kaç yazar en nihayetinde bir çocukla evlenmişsin... o kız çocucuğunun ruhundaki yırtılmalar, yıpranmalar, korkuların hesabını kim verecek? ailesi utanmıyor mu? yazıklar olsun topuna birden...
    içim acıyor...

    YanıtlaSil
  8. Bu haberi duyduğumda çok sinirlendim,hala da sinirliyim..
    Tecavüzcüsü imam nikahlı eşiyim demiş..İmam nikahı da artık işin kılıfı oldu..ne diyeceğimi şaşırdım..

    YanıtlaSil
  9. Allah bu çocuğa kıyan herkesi helak etsin...Daha söyleyecek bir şey bulamıyorum.Bunlar yaşamasın.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.