14 Temmuz 2011 Perşembe

Yine Acı, Yine Gözyaşları

Sözün  bittiği  yerdeyiz.

Çünkü  çok  söz  söylendi  söyleniyor..

Ama  değişen  ne  var?

Şu  an bildiğim bir  şey;  artık  duymak  istemediğim  sözler ( o  klişe  sözler) var.  Hiç  de  acımı  dindirmiyor  o  sözler.  Bir  de  görmek  istemediğim  yüzler ... Yeter  artık! Yeter!!!!

7 yorum:

  1. O acı farklı bir acı hep derler ancak yaşayan bilir ama öyle olmuyormuş kardeşim askerde o gidince oradaki bütün askerler kardeşim oldu. göz yaşlarını hep analar bacılar akıtıyor hep onların içi yanıyor sadece başı çekip üzüldük içimiz dağlandı diyenlerden bende sözler duymak istemiyorum kararları kesinleşiyormuş 13 can yandı 2 can ağır can çekişiyor 5 ayrı yaralı off diyorum sadece of ve çığlık atıp o çığlıkla o dağları başlarına yıkmak istiyorum lakin elden ağlamaktan başka bişiy gelmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Begonvil istemesekte o sözleri duyuyor,o eşek derisi kaplı yüzleri maalesef görüyoruz.Acı ama gerçek maaalesef.Artık gerçekten klişeleşmiş alışılmış olanları habire ağızlarda sakız olmuş çiğneyip duruyoruz... Sabah sabah şu mubarek günde ağzımı bozup küfür ettim.ardından da O analara babalara dua ettim,Allah dayanma güçleri versin diye. Yüreğim çok derinden yanıyor ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilmez durumdayım..

    YanıtlaSil
  3. Aynı duyguları paylaşıyoruz Kitap Cadısı, Şükran...

    Berat Kandili'niz de kutlu ve hayırlı olsun. Anne babalara ve bu acıyı yüreğinde hissedenlere sabırlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. 21.yüzyıl böyle mi olmalıydı?

    YanıtlaSil
  5. öyle üzgünümki yorumum yok...hep şunu düşünüyorum dün bu vakitte o gençler botlarını giyiyordu.... şimdi neredeler.....ne hayalleri vardı kimbilir......

    YanıtlaSil
  6. Ateş düştüğü yeri yakıyor birde hepsi evladımız, kardeşimiz diyen bizleri.Diğerleri için sıradan olağan şeyler, yapmacık ve yalandan geçiştiriliyor. Bu konuyu haber yapmayan ve yer vermeyenler de var, allah sabırlar versin, güç versin, hayal edemiyorum, düşünemiyorum bu acıyı.

    YanıtlaSil
  7. Duyduğum acıyı nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
    Çözüm nerde hani diye bağırmak istiyorum.
    Bu işin çözümü kalmamış.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.