Yazı dizimize epeyce bir ara verdikten sonra devam ediyoruz.
Bu yazımızda Venezuella'dan örnek vereceğim:
Bir Güney Amerika ülkesi olan Venezuela’nın mutfağı genelde et, balık ve pirince dayanıyor. Venezuela Mutfağı’nın en vazgeçilmez besin maddesi ise küçük siyah kuru fasulye.
Ben daha çok onları uluslararası güzellik yarışmalarından anımsıyorum.
VENEZUELA
4000 kalori
İsim: Katherine Navas, Yaş: 18 Boy: 1.70, Kilo: 76 kg Meslek: Öğrenci
BİR GÜNLÜK BESLENME PROGRAMI (Kasım ayı)
KAHVALTI Mısır unu ve tavukla hazırlanan kızarmış hamur işi pastelito (65 gr), elma (200 gr), portakal suyu (220 ml), 1 çay kaşığı şeker ilave edilmiş kahve (100 ml)
ÖĞLEN Tavuk (95 gr), soslu beyaz pilav (200 gr), 1 çay kaşığı sıvı yağ ve limon soslu kıvırcık, salatalık ve domates karışık salata (40 gr), 1 çay kaşığı şeker ilave edilmiş kahve (100 ml)
AKŞAM YEMEĞİ Kızarmış kırlangıç balığı (300 gr), soslu beyaz pilav (200 gr), 1 çay kaşığı sıvı yağ ve limon soslu kıvırcık, salatalık ve domates salatası (40 gr), beyaz ekmek (65 gr), Coca-Cola (300 ml), 1 çay kaşığı şeker ilave edilmiş kahve (100 ml)
ARA ÖĞÜNLER Elma (200 gr), vardiyalı kek (50 gr), peynir aromalı Lay's patates cipsi (35 gr), maksi gofret (200 gr), 5 adet Bolibomba naneli sakız, Frica portakal suyu (450 ml), musluk suyu (850 ml) -
Kaynak sayfa: http://www.kadincakararinca.com/kadin-ve-hayat/dunya-kadinlari-ne-yiyor-ilginc-yemek-listeleri/
Çok güzel görünüyör!
YanıtlaSil