Dünya kadınlarının kendi coğrafyalarına uygun olarak nasıl beslendiği konusundaki araştırmama devam ediyoruz ve bugün sırada Tayvan var.
TAYVAN
2700 kalori
İsim: Lin Hui-Wen, Yaş: 32 Boy: 1.58, Kilo: 55 kg Meslek: Büfe sahibi
BİR GÜNLÜK BESLENME PROGRAMI (Aralık ayı)
ÖĞLE YEMEĞİ Kızarmış balık (75 gr), fıstık, kırmızıbiber, sarımsak ve zencefil ile marine edilmiş Kung pao tavuğu (90 gr), Frenk soğanlı buharda pişmiş yumurta (85 gr), haşlanmış ıspanak (65 gr), pirinç (225 gr), bambu yaprağı (190 gr), guava ağacı meyvesi (330 gr)
AKŞAM YEMEĞİ Kabak ve yeşilbiberle hazırlanan soya soslu et suyuna Luvvei çorbası (125 gr), UniPresident Science Noddle (90 gr), soya peyniri tofu (75 gr), brokoli (75 gr), kabak (70) etli pilav shujing jiao (150 gr), yeşil soğanlı fasulye (40 gr)
GECE GEÇ SAATTE ATIŞTIRMALIK Kızarmış soya peyniri tofu (30 gr), kızarmış tuzlu tavuk Yansuji (30 gr), kızarmış balık Tayvan tempura (30 gr), kızarmış kalamar (30 gr), kızarmış tavuk taşlığı (30 gr)
ARA ÖĞÜNLER Uni-President Rui-Sui tam yağlı süt (250 ml), limonlu ballı çay (300 ml), Bernachon kahvesi (300 kaynatılmış musluk suyu (1.1 lt)
Yazımızın devamı var.
Ya da, KAYNAK SAYFAMIZ BURADA
kahvaltı etmiyorlar galiba :))yediklerinin çoğunu tanımıyorum :))
YanıtlaSilHola! Interesting that..
YanıtlaSilYemek alışkanlıkları önemli rol oynuyor.Ben değişik lezzetleri sevdiğim halde artık daha sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum.Sevgiler.Aida
YanıtlaSilKuzum peki nasıl o kadar çıtırlar bu gece atıştırmalıklarla ya ! :)
YanıtlaSilBenim de dikkatimi çekti, Öznur,kahvaltı yok listede. Bir de ne çok kızarmış yiyecekler var değil mi?
YanıtlaSilThank you Dejemonos sorprender.Very nice your comment.
Haklısınız Aida, Sağlıklı beslenmeye gereken önemi göstermeliyiz. Obezite, kanser, kalp ve damar sağlığı için tehlikeli her rahatsızlık beslenme alışkanlıklarımızla yakından ilgili.
Buna ben de şaşırdım Kiraz Çekirdeği. Buradaki genç ve sağlıklı kızların fotoğrafı ama oraları gören bir arkadaşım anlatmıştı, yaşlılar çok da iyi görünmüyorlar, diye. Bir de fazlaca deniz ürünleri tüketerek dengeliyorlar sanırım.
DENİZ ÜRÜNLERİ ÇOK TÜKETİYORUM DA BİZ EKMEĞİ TATLIYI MI FAZLA KAÇIRIYORUZ ACABA DİYE DÜŞÜNDÜM
YanıtlaSilÇok doğru Neşe Hanım'cığım. Biraz fazla pasta börek seviyoruz.
YanıtlaSilBuğday yetişmiyor galiba oralarda, ekmeğin adı geçmiyor bizden ne kadar farklı. Bir de merak ettim atıştırmalıkların hepsini bir kerede mi yiyorlar veya atıştırmalık alternatifleri mi sunulmuş.
YanıtlaSilFotoğrafta da ekmek yok. Demek ki tüketilmiyor.
YanıtlaSil