2 Eylül 2010 Perşembe

Bu Yazdan Kareler

16 yorum:

  1. Siz bu güzelliklerin içinde mi yaşıyorsunuz ya? Eğer öyleyse ne kadar şanslısınız.. Biz İstanbulun bu karmaşasında taş duvarlar arasında sıkışıp kalmışız, fotoları gördükçe bunu daha iyi anladım..

    YanıtlaSil
  2. Başlığı okuyunca yaz bitmişcesine hüzne kapıldım. Fotoğraflara bakınca rahatladım, görüntüdeki herşey sonbaharda da ayrı güzel olacak diye.

    YanıtlaSil
  3. Haklısınız Dilek Hanım. Şanslıyız. Yazları iki ay sıcaktan bunalıyoruz ama yine de Antalya'da yaşadığım için çok mutluyum.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Sarkaç, Antalya'nın sonbarları muhteşemdir. Yakında pek çok fotoğraf çekip paylaşırım sizlerle.

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel fotoğraflar içim açıldı valla

    YanıtlaSil
  6. Aman allahım manzaralar muhteşem resimlere baktıkça tekrar tatil isteğim kabardı antalya gerçekten çok güzel ama yazın yaşamak zor olsa çok sıcak

    YanıtlaSil
  7. Çok daha güzel yerler var burada Gönül Hanım ama yazın gerçekten aşırı sıcak oluyor.

    YanıtlaSil
  8. Sizin dolaştığınız yerlerde dolaşıyor gibi oldum. Önü çiçekli pencere manzarasına bayıldım. Kartpostal gibi. sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Önü çiçekli pencere fotoğraflarını çok sevdiğim Kale İçi'nde çekmiştim. Eski konaklardan biri otele dönüştürülmüş.

    YanıtlaSil
  10. Doğa,bütünüyle güzel...:))Sevgiler.Aida

    YanıtlaSil
  11. merhaba begonvilli ev:))daha 8 ay öncesine kadar antalyadaydım:((benimde bahçem evim sizinkine benziyordu şimdi nasıl kıskandım anlatamam antalyayı çok özledim sizide bulduğuma çok sevindim:))bu güzellikler içinde mutlu çok mutlu olun:)))

    YanıtlaSil
  12. Hoş geldiniz nur deniz ünal, gerçekten de Antalya'da yaşamak bir ayrıcalık. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Aynı dilekler benden de size olsun.

    YanıtlaSil
  13. selaaaam, minik çoook tatlı, yerim ben onu:D jane de bir kedi ama hangisi onu çıkartamadım, birçok kedi var çünkü:D ama ben hepsini yerim:D herhalde siz de benim gibi evlat edindikleriniz dışında sokaktan, bahçeden gelen geçen kedi ve köpekleri de besliyorsunuz:D
    antalya çok güzel bir şehir, halam oturuyor orada, biz de 4 senedir fethiye de yaşıyoruz...biz de sıcaktan eriyoruz ama istanbuldan sonra cennet gibi geldi bu yaşam, çiçekler, ağaçlar, bahçeli ev, kediler köpekler vb...güneyde en güzel mevsimler ilkbahar ve sonbahar...blogunuz çok güzel, izleyenler arasında yerimi aldım, takipçinizim bundan sonra:D sevgiler....

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Acemihobici, sizi tanıdığım için çok mutlu oldum. Hayvanseverlerin ayrı bir yeri vardır kalbimde. Minik sevgili köpeğimiz, kara böcüşümüz bizim. Jane ise kiraz tabağının altındaki fotoğraftaki prensesimiz. Diğer kedicikler oğlumun yeni aldığı evinin bahçesine, verandaya gelip yerleşen anne ve dört yavrusu. Onlara da bakıyoruz. Tahmin ettiğiniz gibi sokakta ve parkta pek çok bakmaya çalıştığım kedim, köpeğim var. Aşıları, mamaları, ilaçları, gerekince ameliyatları vs.

    Fethiye'yi biliyorum. Geçen yıl gelip bir gün kaldım, oradan Marmaris'e geçtim. Fethiye'de bir çok okul arkadaşım var. Belki de tanırsınız onları. Örneğin Koray tam bir hayvanseverdir.

    Ne kadar uzun yazdım değil mi? Sizinle özel haberleşmek istiyorum. selamlar, sevgiler Antalya'dan.

    YanıtlaSil
  15. canım merhaba:D

    tahmin etmiştim jane'i aslında ama emin de olamamıştım:D

    ben de çok memnun oldum tanıştığımıza:D

    blogumda hakkımdanın üzerinde atatürk resminin altında e-mail adresim var canım, bana yazarsan ben de sana cavap veririm en kısa sürede ve çoooook memnun olurum :D

    hayvanlar ne güzel varlıklar, sevgileri de bir başka, insanları da birbirlerine yakınlaştırıyorlar değil mi:D

    şimdilik ben de fethiye'den sevgiler gönderiyorum ve görüşmek üzere diyorum, bir daha uğrarsanız da mutlaka bekliyorum, öpüyorum :D

    YanıtlaSil
  16. Mutlaka yazacağım Acemihobici. Bloğuna da her gün uğrayacağım. Sevgiler, selamlar Begonvilli Ev'den.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.