18 Nisan 2010 Pazar

Jane'in Hüzünlü Halleri

Ah benim güzelim!İyileş artık.
Yemiyor, içmiyor... Çok sevdiği minderine, sepetine de yatmıyor. Kıyı köşe yerlere saklanıp hüzünlü hüzünlü bakıyor. En sevdiği mamaları koyuyorum önüne ama başını çeviriyor. Minik ise hiç fırsatı kaçırmıyor, yutuveriyor bir iki saniyede...

7 yorum:

  1. Oy Oy geçecek geçecek... Can taşıyor işte nasıl da mutsuz görünüyor. Umarım en yakın zamanda kurtulur.

    YanıtlaSil
  2. Keşke iyileştikten sonra alsaydınız veterinerden. Oğlum içi götürmeyeceği için ve çalıştığından bakamayacağı için öyle yaptı. Eve getirdiğinde eskisinden hiç farkı olmadığını, ameliyat yerlerini görmüyor olsa aldatıldığını sanacağını söyledi. Ayrıca kedi hantallaşıyor, oturup kalıyor dediler o da hiç öyle olmadı. Gayet canlı ve eskisi gibi hoplayıp zıplıyor.
    Üzülmeyin turp gibi olur birkaç gün sonra.

    YanıtlaSil
  3. Gcecek canım benım
    bunu onun ıyılıgı ıcın yaptın..
    ınan gececek
    lutfen uzulme
    eskısı kadar ıyı hatta daha ıyı olacak
    sevgılerımle

    YanıtlaSil
  4. Tık.. tık.. tık. arkadaşiım ben geldim sabah sabah hem bir kahveni içeyim hemde bu minnoşlara geçmiş olsun deyip sütlü çorba getirdim.. Şaka bir yana onlara geçmiş olsun gerçekten onlarında bir canı olduğunu ve insanca muamele görmeleri gerektiğinin bilincinde olmalı insan.. Sen de ne kadar büyük bir sevap işliyorsun gerçekten ellerine yüreğine sağlık.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. ben sana kurban olurum güzel kızım.ama bu sıkıntılara değecek.bikaç gün daha.canım benim ya kıyamam o güzel surata ben

    YanıtlaSil
  6. Oyyy güzeller güzelii kıyamam. Ablacığım üzülme düzelir yakında. Çok zor biliyorum onu bu halde görmek ama onun iyiliği için bu operasyon. İnan eskisi kadar canlı ve neşeli olacak.

    YanıtlaSil
  7. canım benim Allah acil şifalar versin bebeğime...yavrum...

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.