24 Nisan 2010 Cumartesi

Çok Üzgünüm / Maviş'in Son İki Yavrusu Çalındı!



Antalya'da yaşayan hayvanseverler bu duyuruyu mutlaka okusunlar! Yardımınıza ihtiyacımız var.

Maviş'in son iki yavrusu çalındı! Maviş sahibi ölünce sokakta kalmıştı ve parkta doğum yaptı. 45 gün boyunca parktaki lunapark çalışanlarının gösterdiği kafeste baktım. Hayvansever arkadaşların da yardımı ile yavruları sahiplendirdik. Son iki yavruyu da lunapark işletmecileri sahiplenmişti. Maviş'in kısırlaştırılması ameliyatını da yaptırıp tam huzura kavuşmuştum ki, son iki yavru çalınmış. Yavrular sarı renkli ve masmavi gözlülerdi. Henüz aşıları tamamlanmamıştı. Eğer masmavi gözlü sarı renkli yavrulara rastlarsanız lütfen haber verin. Bakımsız kalıp başlarına kötü şeyler gelmesinden korkuyoruz. Buradan yazabilir ya da veterinerimize telefon edebilirsiniz. tl:2433208

9 yorum:

  1. Of yaa. Dışarıdaki hayvanların farkında olmayanlardan rahatı yok. Benim de geçen yıl yeni doğurduğu yavruları alıp gelen anne sokak kedim, yine doğurmuş dayandı yine kapıma. Neyse bu sefer biraz büyütmüş de kapı önünde besleyerek idare edebileceğiz. Geçen seneki üç yavruya ne emek harcadık bilemezsiniz. İkisi gitti dönmedi. Neyseki biri halâ bizimle. Onu çok seviyoruz. Kedilerin tüy derdi olmasa hepsini alırım eve ama yapışkan rulolara harcadığımız parayı veterinere harcamıyoruz.
    Umarım maviş bebekler iyi ellerdedirler, çocuklara oyuncak olmamışlardır. Bence o civarın çocukları bilir o yavruların nerede olduğunu. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Aaaaa çok üzüldüm arkadaşım.
    İnşallah bulunur.Çok ta tatlılar ya!
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. ahh canım, anneleri ne haldedir şimdi acaba? BİZİMKİLERİDE İSTEYEN ÇOCUKLAR OLUYOR GÜVENEMİYORUM KESİNLİKLE. BİR YERE GİDERKEN BAHÇE KAPISINI BAĞLIYORUM NE OLUR NOLAZ DİYE.

    YanıtlaSil
  4. :( cok ama cok uzuldum
    umarım bır an once bulunsunlar..
    Dılerım kotu ellerde olmasınlar
    ınan cok uzuldum
    bulunmalarını dılıyorum bı an once

    YanıtlaSil
  5. canım ya güzelliğe bak.umarım en kısa zamanda duyarlı birileri bulur:((

    YanıtlaSil
  6. İNŞ bulunur çok üzüldüm.gelmiyçeksede inş iyi bakılacak sevgi verecek kişilerin ellerinde olur.çok da tatlılarmış.

    YanıtlaSil
  7. Benim köpeğimde çalınmıştı bundan 15 sene önce evimin kapısından.Ama tam bir hafta sonra boğazındaki zincirini koparım geri gelmişti Doxy.Ama bu yavrular henüz çok küçük.Umarım bulunabilirler.

    YanıtlaSil
  8. İnşallah onlara çok değer verecek, gerçek hayvansever insanlar çalmıştır.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.