24 Mart 2010 Çarşamba

Maviş'in Yavruları / İlk Yemek

İlk kez kendileri için hazırlanan, tavuk, pirinç, süt, konserve mama ve çok az yağdan oluşan karışımı yiyorlar. Mamaya nasıl saldırdıklarını görmenizi isterdim. Burada en fazla on gün barındırabileceğiz. Çünkü lunapark işletmecileri, bir süre sonra toplam on köpeği barındırmanın işletme için olanaksız olduğunu söylüyorlar. Mutlaka yuva bulmalıyız.




15 yorum:

  1. istanbul'da yedikule var meral hanım yönetiminde titizlikle çalışıyorlar..keşke sizin oralardada böylesine titiz ve kendini hayvanlara adamış insanların yönettiği barınak olsaydı ne iyi olurdu..
    umarım yuvalandırabilir ve yuvalandırıldıkları yerde layıkıyla bakılırlar..
    kolay gelsin size..

    YanıtlaSil
  2. Sevgili begonvilli ev inşallah bu sevimli yavrulara birer yuva bulunur hepsi de çok güzeller, kıyamam ben onlara..sevgiler canım.. Kıyafet kombinlerin bir harika ..

    YanıtlaSil
  3. Ah ya kıyamam ben bunlara:( nasıl masum nasıl guzeller
    ınsllah bırılerı cıkar sahıplenır bu guzellıkler
    ınsallah heba olmazlar...

    YanıtlaSil
  4. AY KOCAMAN OLMUŞLAR NASIL GÜZELLER.BAHÇE İSTİYORUM BAHÇE DİYE BAĞIRMAK GELİYOR İÇİMDEN

    YanıtlaSil
  5. Burada çok çaresisiziz. Barınak var ama tıkış tıkış dolu. Zavallı hayvanlar kapalı ve günlerce dışarı çıkmadan yalvaran bakışlarla bakıyorlar. Maviş de ben ve bir kaç hayvansever ilgilenmeseydi şimdiye ölmüştü. Pazar günü zehirlenmiş, park çalışanları bana telefon ettiler. Veterineri evinden çağırıp iğne yaptırdım, böylelikle kurtardık. Ben dokuz yavruya ve anneye dışarıdan ne derece bakabilirim? Bunların doyurulması var, aşıları var, dişilerin kısırlaştırılması var. Üstelik lunapark da sürekli kalmalarını istemiyor. Bu yavrulara yuva bulmalıyız.

    YanıtlaSil
  6. Ablacığım ya naapsak nasıl yuva bulsak bu kuzucuklara? Ah uzaktan da bişey yapamıyorum ki. Ama maddi olarak elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

    YanıtlaSil
  7. Sizin duyarlılığınızı çok seviyorum.Mavişi ve ailesini görünce bir yanım çok seviyor onları,bir yanım pare pare...

    YanıtlaSil
  8. çoookkkk şekerler:)))

    YanıtlaSil
  9. Allahım ne kadar şirin ne kadar masum bunlar böyle, keşke annesinden ayrılmasalar.

    YanıtlaSil
  10. Çok tatlı olmuşlarr... Sizleri çok iyi anlıyorum. Ne yazık ki aynı süreçleri bizde geçirdik , geçiriyoruzda hala. Kime sorsak köpek istermisiniz diye ilk aldığımız cevap hep; cins köpek mi? Ne cinsi yaa sokak bildiğin sokak köpeğii. Allahtan 2 tanesinin cinsi biraz değişik gibiydi birilerine verebildik. Evimizde bahçemizde misafir olanlarda sanırım bize kaldılar gibi şimdilik. Her gece onları eşim bu saatlerde dışarı çıkarıp sokağı tanıtıyor. İlk zamanlar çıktıklarında karınlarını yere yapıştırıp kımıldamadan duruyorlardı şimdiyse güle oynaya gidiyorlar. Birde bizde dahil ne zaman eve gelsek arka bahçeden havlaya havlaya koşarak geliyorlar. Umarım sizede görünmez tarafından bir el uzanırda rahatlığa kavuşur hem yavrucaklar hemde sizler.

    YanıtlaSil
  11. İnşallah bulunur çok tatlılar...

    YanıtlaSil
  12. çok güzeller.İnşallah hepsine sahip bulabilirsiniz

    YanıtlaSil
  13. Üç tanesi için onlara bakacak yerler bulduk. Kalan altı yavru ve Maviş için uğraşıyoruz.

    YanıtlaSil
  14. Allah'ım ne tatlılar bunlar böyle,yiyesim geldi hepsini :) İnş.diğer maviş yavrularda en kısa zamanda sıcak bir yuvaya kavuşurlar..

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.