11 Kasım 2009 Çarşamba

Ürettiklerimden / Örgü Çaydanlık Kılıfı







Serinleyen günlerde ve üstelik grip salgını gündemdeyken, sıcak içeceklere daha çok gereksinim duymaz mıyız? Hadi o zaman, porselen demliğinizde bir ıhlamur demleyin. Çay da olabilir. Ama önce şu şık demlik kılıfını örmeniz gerekir ki, içeceğiniz soğumasın.

3 yorum:

  1. Cok sik bir tasarim ellerinize saglik.Bende yapmak istiyorum ama biraz detayli anlatmaniza ihtiyacim var,Zira sadece resimlerden anlamakta zorlandim.Simdiden tesekkurler.En guzel gunler sizinle olsun.Sevgiyle kalin...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Sevgili Kelebek. Sizin için bir tane daha başlayıp sayıları ile aşama aşama resimleyip yayımlarım. Hatta bana mail adresinizi verirseniz oradan iletişim kurar size postalarım yeni ördüğümü. Siz yorum olarak yazın mail adresinizi, ben okur ve silerim. Burada görünmez adresiniz. Sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
  3. Demlik kılıfları hakikaten çok şık olmuş. ellerinize sağlık.resimde Ayşe Kulin'in "Umut"u görünüyor. çok beğenerek okumuştum. Şimdi elime kitabımı alıp, yanına da o demlikte soğumadan bekleyen ıhlamuru koyup koltuğa gömülmeyi hayal ettim. sevgiler.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.