24 Mart 2009 Salı

Ürettiklerimden / Kızıma Minder Diktim ve Sepetini Süsledim









Kızıma bu cici minderi bu gün diktim. Yıkanabilir olması için elyafla doldurdum. Sepetini bir de fiyonkla süsleyince prenses hazretleri yatağına kuruldu ve hiç çıkmıyor. Bana poz bile verdi fotoğrafını çekerken.

7 yorum:

  1. sevgili İsmet ellerine sağlık.kedi olasım geldi valla:-)çok sevdim.kedin de çok şirin.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Tıpkı blogunuzun ismi gibi yayınladığınız yazılar ve görseller de sıcacık. İnsanın yüreğini okşayan yazılarınızı, yaratımlarınızı keyifle izliyorum. Ellerinize sağlık. En çok da böylesine zengin ruh dünyanıza...
    Kediniz ve sepeti çok şirin.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çoook teşekkür ederim. Zaten blog konseptim tam da dediğiniz şey. Yani Begonvilli Ev, ne el işi, ne yemek, ne de kültürel etkinlikler sitesi. Begonvilli Ev, o evi yuva yapan her şeyi yansıtan bir site. Burada paylaşılanlar yaşanmışlıkları ve Begonvilli Ev'de yaşayanların dünyasını anlatıyor. Mutluluklar ve güzellikler paylaşıldıkça daha da güzel oluyor sayenizde. Elbette yaşamımızda zorluklar ve olumsuzluklar da var ama mademki adına yaşamak dediğimiz olguyu onurla ve insan olmaya yakışır şekilde sürdürmek istiyoruz, güzellikler üretip paylaşmalıyız. Bunların küçüğü büyüğü yok bana göre. Tüm dostlara sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
  4. Çok şeker bir sepeti var,bayıldım renklerine....

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. çoook tatlı yaa. sepeti ayrı , kedicik ayrı güzel. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş sepetiniz.blogunuzu geziyorum.ben de hayvanları özellikle kedileri seven ve minnoş adında bir kız annesiyim.ben de beklerim.

    YanıtlaSil
  7. Çoook şeker, dikişte de oldukça becerikli ve yaratıcısınız, aynı zamanda ürettiklerinizin kullanışlı olmasına özen göstermenize bayıldım, ben de buna özellikle dikkat ediyorum ya, kalıcı olsunlar diye...

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.