1 Haziran 2013 Cumartesi




Canımdan çok sevdiğim ülkemde vatansever insanlar bu durumda iken yazılarıma ve paylaşımlarıma ara veriyorum. Dilerim en kısa zamanda ilahi adalet  gerçekleşir.

Not: Twitter ve Facebook sayfalarımda sadece ülke gündemi ile ilgili takiplerimi yapmakta, mesaj ve paylaşımlarıma devam etmekteyim.

3 yorum:

  1. Ben sizinle aynı fikirde değilim sevgili komşum. Paylaşmaya haberleşmeye devam edelim,iandına inadına...
    "Biz buradayız ,varız"diyelim. Zaten aklı başında olanlar "lay lay lom!" şeyler yazacak değil ya. Yazarsa da kendi bilir,okumayız olur biter.
    Haydi komşum bir zamanlar meydandaydık şimdi meydanlarda olanları destekleme zamanı!
    İyi günler göreceğiz!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size hak veriyorum ama moralsizlikten yazma isteğim kalmadı. Ciddi enerji eksikliği hissediyorum. Ancak buraya yazsam da yazdıklarım kendimi tekrardan öte gitmeyecek. Varlığımızı borçlu olduğumuz insanlarımıza, bizim için önemli olan değerlerimize dil uzatılıyor. Dahası izleri silinmeye çalışılıyor. Yaşam tarzlarımız aşağılanıp dayatmalar gözümüzün içine sokuluyor. Sonucu görüyoruz işte. Bıçak kemiğe dayandığı için sadece elini değil, yüreğini, canını taşın altına koyan insanımızın kendi polisine ezdirilmesi çok içimi acıtıyor. Elbette sonuna dek desteğim sürecek.

      Sil
  2. sizi son derece takdir ediyorum. Sonuna kadar direneceğiz. ÖZgür yaşama hakkımızı kimse elimizden alamaz. artık yeter. konuşma sırası bizlerde. yaşama sırası bizde. biz ne onurumuzu sattık ne oyumuzu ne de benliğimizden , bizi biz yapan değerlerden vazgeçtik. canımıza, malımıza , onurumuza istediklerini yapabilirler biz Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarıyız. vicdanımız yeter.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.