23 Haziran 2012 Cumartesi

Terasımızdan Gün Doğumu









6 yorum:

  1. Bu görüntülere ne denebilir ki? Çok içaçıcı bir manzara 360 derece üstelik!

    O terastan çok güzel gözlem yapılır ayrıca! Geceleri teleskop koyup evrene bakmak ne güzel olur!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teras manzaramız oldukça huzur verici. Kuş sesleri eşliğinde gözlerimiz dinleniyor. Köyde yaşamanın zorlukları olsa da güzellikleri de var. Teleskop iyi fikir:)

      Sil
  2. Sevgili komşum ,manzaraya imrendim desem... Bizim buraların dağları çorak :( Baharda biraz yeşeriyor ama 2-3 gün sıcak olursa sararıp soluveriyor. Çizin oralardaki manzara çok güzelmiş;bana huzur ve sonsuzluk çağrıştırdı...
    Sevgili komşum haddim olmayarak bir şey söylemek istiyorum. Fotoğraflara wordpress bağlantısı vermişsiniz o nedenle mi bilemiyorum,sayfanız geç yükleniyor. Çözümü nedir bilmiyorum :( Mutlu bir hafta sonu dileklerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manzaraya ve sessizliğe diyevek yok.

      Wordpress bağlantısını zorunlu olarak veriyorum. Çünkü blogspot'ta fotoğraf kotam dolmuş. Ben de wordpress'e yükleyip oradan aldığım codlarla resim paylaşabiliyorum. Daha küçük boyutlu resimler kullanırsam belki daha çabuk açılır.

      ben de mutlu bir hafta sonu diliyorum.

      Sil
  3. Manzara şahane Begonvil'cim :)
    Ne kadar şanslısınız... :)
    Bu sayfanın geç açılması-donması sorununu Flickr ile çözebilirsin gibime geliyor.
    Ya da çok zahmetli bir işlem başlatıp, blogspot gönderilerindeki fotoğrafların pixellerini küçültüp tekrar yükleyebilirsin.
    Picasso albümlerindeki gereksiz fotoğraflarını silebilirsin..
    Tanesi 2gb-4gb olan fotoğrafların böylece 300-400 kb'ye düşecek ve en az 1-2 yıl daha kota sıkıntısı olmadan bloglamaya devam edebilirsin.

    YanıtlaSil
  4. Muhteşem bir manzara,çam ağaçlarının ve reçinenin kokusunu özledim.Ben olsam o güzel terasa birde teleskop alır yıldızları izlerdim.Güle güle oturun.Sevgiler.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.