7 Şubat 2012 Salı

Küçük evler için

Küçük evleri daha kullanışlı hale getirmek  mümkün.

Elbette bu işin profesyonelleri var ama eğer evimizin dekorasyonunu  kendimiz yapmak istiyorsak ya da  bütçemiz  profesyonel  yardım almaya  elvermiyorsa, bize yardımcı olacak  ipuçları aşağıdaki  resimlerde.. Her kareye dikkatle bakılırsa küçük bir ev için pratik çözümler  göreceksiniz.








Kaynak:http://casadiez.elle.es/

10 yorum:

  1. Arkadaşım merhaba, allahın izniyle tamamen yeniliyoruz biz evimizi yakın zamanda ve şuan bakma aşamasındayken bu fotolar bana çok iyi geldi : ) Zaten beyazda kararlıydım ama görünce bu fotoları tamamen emin oldum. Alttan 3cü tam benlik!sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiden güle güle kullanın. Yıllardır küçük bir dairede oturan biri olarak, ben de epey deneyimliyim küçük ev konusunda. Kesinlikle koyu renklerden kaçının. Katlı sehpalar, büyük pencereler, duvar renginde dolap ve raflar çok işe yarıyor.

      Sil
  2. çok zevkli seçimler teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  3. Sondan ikinci resimdeki beyaz kitaplığa bayıldımmmm, şu an tam aradığım şey bu.. acaba bu ve benzeri camlı beyaz bir kitaplık bulabileceğim yer var mıdır? tavsiyelere açığım.. Bana da beklerim :)

    http://incicicegim.blogspot.com/#axzz1lhAOQsRc

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu tür bir dolabı bir mobilyacıya yaptırdım. Çok başarılı oldu.Yalnız çizimi yaptırdıktan sonra iyice kontrol edin. Kalınlıklar falan dolabın şıklığını çok etkiliyor.

      Bloğunuza mutlaka uğrayacağım.

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim, evet çizimini yapıp özenli bir mobilyacıya yaptırmak da çok mantıklı olabilir.. sevgilerle.

      Sil
  4. Bende çok beğendim resimleri. Bunları görünce bizim evi çok koyu renk buldum :( Yinede herkesin kendi evi Allah cc ayrı koymasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık renkler mekanları daha geniş gösteriyor. Evinizde sağlıkla oturun.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.