14 Şubat 2012 Salı

Biricik Aşkım'a




Sevgili Kocam'a
İyi ki varsın, iyi ki 30 küsur yıldır hayatımdasın!
Not:Dean Martin'den daha yakışıklısın:))

12 yorum:

  1. vaaayyyy ne güzel sözler ..mutluluğunuz daim olsun ..

    YanıtlaSil
  2. nice 30lar daha birlikte olun inşallah canım..bende eşimle bir o kadar yıldır çok şükür çok mutlu oldum dilerim evlatlarımda ben,im kadar mutlu olurlar..sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size de sonsuz mutluluklar:)Tüm çiftlere upuzun huzurlu ve mutlu birliktelikler...

      Sil
  3. Allah (c.c.) mutluluğunuzu daim etsin inşallah ve de maşallah.
    Sevgi dolu günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Harikasınız ! Aşkın emekle ,dostluk , saygı ve sevgiyle yoğrularak mayalanmış hali sizinki. Uzun upuzun yıllarınızda kutlanacak nice Sevgililer Gününüz olsun !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz. Gerçekten de bizimkisi eşi benzeri zor bulunacak özel ve biraz da tuhaf bir durum. Evet ilk yıllarımızda dikkati çekecek kadar aşık bir çifttik. Ancak hastalık günlerinde bende bir anaçlık duygusu gelişti. Eşim hastalanmadan önce benim üzerime titrer her şeyi abartırdı, bu durum tersine döndü. Yıllar geçtikçe de adını koyamadığımız bir aşırı düşkünlük aldı başını gidiyor. Bakalım sonumuz ne olacak:))

      Sil
    2. Ne düşünüyorsak O'yuz öyle değil mi ? İyi olacak her şey komşucuğum bahçeli evinizde kedişler köpüşler ,oğlunuz gelininiz ve torunlarla siz aşık çift çoook uzun yıllarınızı birlikte ve sağlıkla geçireceksiniz. Bunca yıl emek verilen bir sevgi ,yılların yorgunluğunu alıp götürüyor zaten öyle değil mi ? Biz de sizlere selam ediyoruz !

      Sil
    3. Bir de sizin gibi dostlar olsun. Uzakta da olsanız dostluğumuz hiç bitmesin:))Aynı güzel dilekler bizden de sizlere olsun. Sevgiler, selamlar..

      Sil
  5. Nice nice mutlu,sağlıklı uzun yıllara....Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz. Bizden de size sevgiler..

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.