29 Eylül 2011 Perşembe

Etkinlik Daveti


Sevdiğim bloglardan Mutfaktan Sesler'de güzel bir etkinlik var.  Çevreye duyarlı herkesi  davet ediyoruz.
MUTFAKTAN SESLER burada!
Ben de epey zaman önce naylon poşet kullanımını azaltmak amacı ile  bu alışveriş çantalarını dikmiştim. Böylece etkinliğe de katılmış oluyorum:)


4 yorum:

  1. Sevgili komşum tam sizden beklenen bir duyarlılık ve çevre bilinciyle önderlik hareketi bu... Ben yıllardır bez torba kullanırım ancak dikişin ''d''sinden anlamadığım için ilaç firmalarının promosyonu olan bez çantaları hiç atmam ve hepsine ayrı birer görev veririm. Kimi pazarda ,kimi markette bana eşlik ederken kimisi de kitap dergi taşıma çantası olarak uzun yıllar bana hizmet ederler. Üstlerinde logoları olduğu için bu çantaların fotoğraflarını çekmiyorum ama etkinliği destekliyorum. Mutlulukla sağlıkla kalın siz ve kuyruklu dostlarınız :)

    YanıtlaSil
  2. Bizde geçen sene küçükkuyu belediyesi ve kent konseyi kadın meclisi olarak böyle bir çalışma yaptık. Zabıtalar kapı kapı dolaşıp tüm evlere 2 şer tane bıraktık. Çantalar çok rağbet gördü ama kullanana hiç rastlayamadık.

    YanıtlaSil
  3. Çevreye saygı aynı zamanda kendimize saygı duymak anlamını taşıyor. Alışveriş için gittiğim bir satış yerinde poşet yerine iptan yapılmış file verdiklerinde çok sevndim.

    Duyarlı olmak; insanca bir şey; kaldı ki hiçbir canlı keyfiyet içinde çevresini yok etmiyor; yok edişler de insanca; nasıl oluyorsa...

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık canım.Ürettiğin herşeyin bahtı açık olsun dilerim.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.