17 Mayıs 2011 Salı

Sayın Timur Ugan'ın Bir Duyurusu Var !

Değerli  blog  yazarı arkadaşımız  Timur  Ugan'ı  Wordpress uzantılı  blog  sayfamı  oluşturunca  tanıdım. Dünya  görüşü, yaşama  bakış  açısı,  paylaşımları  ve çabaları  ile  örnek  alınası  bir  insan. Aynı  zamanda  bir  şair. Çok  beğendiğim  şiirlerini  anlamlı  bir  proje  için  hem  sanatseverlere  hem  de  hayvanseverlere  sunuyor.   İşte  Sayın  Timur  Ugan'ın  sayfamda  paylaşmaktan  onur  duyduğum  duyurusu:

Değerli  blog dostlarım,  siz  de  sayfalarınızda  paylaşırsanız  sevinirim.

Marmara Ereğlisi ve Yeni Çiftlik  barınakları için canla başla didinen bir avuç gönüllüye destek amacıyla…

Değerli Dostlar; Y. Çiflik ve M.Ereğli barınaklarının acil olarak tamir ve bakım ve eksiklerinin giderilmesine katkı olarak mütevazi bir kişisel girişimde bulunmak istedim.
Fikir aldığım arkadaşlarımızın da katkılarıyla bir öneri oluştu.
Mevcut  600 adet  “Deniz Sevdası”  şiir kitabımdan yakın çevremizdeki 60 arkadaş onar adet  alır ve isteği üzere yakın çevresinde dağıtırsa 3000 tl ye yakın bir gelir elde etmek mümkün…
Bu paranın 1500 tl. si en azından barınakların acil tamiratlarını, fayans döşenmesini sağlar. Diğer yarısı da dosyası hazır olan “Hayvan Öyküleri ve Şiirleri ” kitabımın ikinci bir gelir kaynağı olarak  basılmasını sağlayabilir.
Daha öneriyi tartışırken 5 değerli arkadaşım 10 ar adet istekte bulundular bile.
Özetle 10′ ar adet kitap alacak 55 arkadaşımıza da gereksinim var. Böylece bulunduğunuz uzak yerlerden bile canlara bir katkınız olabilecek.
İstek için facebook mailime, ya da  4031984@gmail.com  e-postama adresinizi bildirmeniz yeterli. Kargo ile 10 adet kitap hemen elinize ulaşacak. Ödemesi de ” ptt “den kolayca ve ucuza  ” Timur Ugan /  Silivri-Gümüşyaka / istanbul” adresi ile Gümüşyaka postanesindeki hesabıma gönderilebilir ve barınaklarla sürekli ilgilenen arkadaşlarımızın önereceği sıraya göre benim de yardımımla gerekli tamirat ve tadilatlar için aktarılabilir.
Sevgi ve Saygılarımla…
“DENİZ SEVDASI” – 100 Sayfa Adet fiatı 5 tl dir.
HAYDİ DAYANIŞMAYA !
Timur Ugan








1 yorum:

  1. canım duyarlılığın için teşekkürler.

    yazı altlarına paylaş butonu koyabilsen facebooktan da yayılmasını sağlayabiliriz.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.