2 Mayıs 2011 Pazartesi

Hayat Devam Ediyor / Acılar Delip Geçse de....

Acısıyla tatlısıyla yaşam devam ediyor. Dünyanın en saf, en temiz, en sevilesi varlıklarında aradım teselliyi; çocuklar, hayvanlar ve bize kucak açan doğa belki yaralarımı az da olsa sağaltabilir diye.

Sabah uyanınca küçük kız Nimoş, ağabeyi Musti, köpeklerimiz Maya ve Minik, sabah yürüyüşü yapmaya karar verdik.Bu fotoğrafı Musti çekti ve o henüz 5 yaşında.





Bu enfes patika yolda yürüdük.

Küçük trakingçiler harikaydılar. Koştular, yürüdüler,tırmandılar, çiçek topladılar, bazen de düştüler ama neşe içinde sürdürdüler yürüyüşü.







Minik ve Maya




Bu güzel doğa yürüyüşü öyle iyi geldi ki, öğleden sonra da yine doğa ile iç içe olabileceğimiz başka bir etkinlik planladık. Çocukların köy yaşamını tanıyıp oradaki insanlarla kaynaşmaları için bir köy gezisi yapmaya karar verdik. Eşimin akrabalarının yaşadığı yakın köylerden birini seçtik. Ne yazık ki Maya'yı götüremedik ama diğer ekip hep birlikte köye gittik.

Florasıyla, faunasıyla ve insanlarıyla köy muhteşemdi.











Köyün çocukları ile kaynaşma:)



Köye gidilir de yufka ve gözleme partisi verilmeden dönülür mü. Ben de güya gözlemeleri pişiriyorum.

Ve gözlemeler hazır.





3 yorum:

  1. Güzellikler detaylarda gizlidir. Harika fotograflar çekmişsiniz.Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim..Sevgiler.Aida

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.