23 Eylül 2010 Perşembe

Sonbahar İçin Hırka

 Aşağıdaki  kombinasyonu bir  önceki paylaşımımda  görmüştünüz. Ancak  size oradaki  giysi  ve aksesuvarların fiyatlarından söz etmemiştim. Şimdi  tahmin edin  bakalım, bu  hırka kaç  lira  imiş? Tam 380 Dolar. Belki  Amerikalılar  için  makul  bir  fiyat  ama  bizler  basit  bir  hırkaya  bu  parayı  verecek  kadar  zengin  değiliz. Neyse ki  ülkemiz giyim  ve  mefruşat  konusunda  gerçekten  cennet  sayılır. Hazır  giyimde  makul fiyatlarda oldukça  kaliteli  ürünlerimiz  var. Ayrıca  elinden  dikiş  ve  örgü  gelen  çok  yetenekli  ve  becerikli  hanımlarımız da  var.  Örneğin  Örgücü Ninemiz  sevgili  Neşe Hanım,  eminim  şu  hırkayı,  aynı  güzellikte 5-6  çile  yün  ve bir  kaç  düğme  ile çok  ucuza  maledecektir.



Begonvilli Ev

Begonvilli Ev, Begonvilli Ev tarafından stiletto boots ile yaratıldı

12 yorum:

  1. υπέροχο πλεκτό!!!!μπράβο.βάλε μεταφραστή για να σε διαβάζω.

    YanıtlaSil
  2. Selamlar:)Çok hoş bir bloğunuz var.
    Ve hayatın renklerini paylaşmak için buradayım:):)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Bazı fiyatları görünce benimle alay edildiği düşüncesine kapılıyorum. Dediğiniz gibi biz o kadar zengin değiliz ama bir o kadar da marifetli insanlara sahibiz. Bir hırka örmek bize hem hırka kazandırır hem de terapiste gitmiş kadar rahatlatır bizi.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Σας ευχαριστώ γείτονα. Θα περιμένω και πάλι.

    YanıtlaSil
  5. Σας ευχαριστώ γείτονα. Θα περιμένω και πάλι.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Tülay Hanım. Bekleriz efendim:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili sarkaç, ben çok şaşırıyorum bu fiyatları görünce. Daha önce de yine Polyvore'de gördüğüm. el yapımı kumaş bir çanta paylaşmıştım. Abartmıyorum, bir saatte dikebilirim. Bir kaç süsleme için de yine bir saat ayırırsak, en fazla iki saatimi alır. Fiyatı 82 dolardı.

    YanıtlaSil
  8. yandan düğmeli hırkaları seviyorum ben...
    bir hırkaya bunca para..ıhhh:)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Bence de o paraya bir hırka olacak şey değil. Zaten Türkiye'de üzerine öyle bir etiket koysalar, bırakın insanları kargalar bile güler.

    YanıtlaSil
  10. YANDAN DÜĞME YE TAKTIM NİYE DÜMDÜZ İNMEMİŞ AŞAĞIYA,VÜCUDA OTURSUN DİYE Mİ ACABA ELİM DEĞMİYOR YOKSA BAŞLARDIM ŞİMDİYE İNAN YÜN ALMAYA GİDECEK VAKTİM YOK.MODELİ AKŞAMA OTURURKEN ÇIKARIM RESMİNİ YOLLAYACAĞIM İNŞALLAH SEN BAŞLA YARDIMA HAZIRIM.SEVGİLER

    YanıtlaSil
  11. Çook teşekkür ederim Neşe Hanım. Biliyorum işiniz çok. Aslında yünden anlasam ben size alıp gönderirdim kargo ile.

    Yandan düğme yerinin kavisli inmesi bana da tuhaf geldi. Bele doğru daralsa neyse, bu şekilde düzgün duracağı şüpheli. Selamlar, sevgiler Begonvilli Ev'den.

    YanıtlaSil
  12. Çok sevdim bu hırkayı. Ahh eskiden anneciğim ne güzel kazaklar hırkalar örerdi bana :) Ayrca fiyatı çok abartılmış. Ben bu paraya 100 tane hırka örerim :)

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.