4 Mart 2017 Cumartesi

Kırmızı Anemonlar

Köpek kızlarımla hemen her gün harika  yürüyüşler yapsam da, çoktandır kırlarda çiçek fotoğrafı çekmiyordum. Bahar tüm  güzelliği ile boy gösterince ''kameramı yanıma almamın zamanı geldi'' dedim. Papatyalar, salepler, ezentereler, soğanlı bitkiler, eğreltiler, yabani süsenler ormanı süslemeye başladılar.

Hepsi  güzel ama şu günlerde gözlerimi alamadığım, bir tanesini bile koparmaya kıyamadığım  bir güzellik var sevgili ormanımda, anemonlar.
 Önce pembeler açtı. Şu günlerde kırmızılar sardı her yeri. Beyaz papatyaların içinde  öyle güzeller ki.. İyisi mi, susayım da fotoğraflar anlatsın bu  eşsiz zarafeti.

































4 yorum:

  1. Bu paylaşımı görünce ne düşüneceğimi sanırım yamama hiiiççç gerek yok. Çok teşekkürler böyle karelerle renkli paylaşım için.

    Tek birini koparmaya kıyamamak. Herkes öyle olsun!

    Çok sevgiler <3

    YanıtlaSil
  2. Anemonlar tek kelimeyle şahane çiçekler ♥♥♥ Ne güzel,sizin, her gün böyle doğal güzellikleri kucaklama imkanınız var.Darısı başımıza...

    Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  3. Şehrimize değilse de, sayenizde gözlerimize geldi bahar.
    Teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Şu günlerde böyle güzelliklere ihtiyacım var..icimiz böyle güzellikleriyle açsın.herşey sil başdan inşallah yenilensin.cok teşekkürler ismetcigim...sevgiler emel.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.