1 Nisan 2015 Çarşamba

Minder Kurtarma Operasyonu

Öncelikle bir ön sözüm var:
Ülkemizin gündemi o kadar iç acıtıcı ki.. Bir yandan  kendi dünyamı yansıtırken diğer yandan  içimdeki huzursuzluğun umutsuzluğa dönüşmesine izin vermemeye çalışıyorum. Kısacası dostlar, madem ki böyle bir güncem var, üzülsem de, kendimce doğa sevgimi, hayvan sevgimi, yaşama olan tutkumu ve saygımı  aktarmaya devam edeceğim.

Bir kaç yıl önce patchwork kursunda  bu minderleri yapmıştım.  Bir karton kutuda duruyorlardı. Buraya taşınınca  bahçe katında diğer kullanılmayan eşyalarla  bir süre beklediler. Bu arada kedi kızlarım da girip çıktılar oraya. Geçen gün bahçedeki balkon altı  oturma yerimiz yapılınca minderler aklıma geldi.

Açınca ne göreyim;
en üste koyduğum iki minderi benim kedi kızlar tırmalayıp mahvetmişler.

Neyse ki artan parçalar vardı. Biraz uğraştım ama  onarmayı başardım. 








Hazır bahçeye inmişken  biraz çiçeklerimizi  görelim:))












18 yorum:

  1. ay inanmıyorum ya bir insan bulunduğu oramı bu kadar mı güzelleştirebilir.ilk bu eve taşındığınızda asla diğer eviniz gibi olamayacağını düşünmüştüm.yanılmışım.ellerinize sağlık.güle güle oturun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bundan önce çok güzel bir evde oturuyorduk. O evin bahçesinde de çok emeğim vardır. Ne var ki orada kiracıydık. Patili dostlarımız için çok uygun bir site değildi. Bu nedenle kendi bahçeli evimize taşınmayı çok istemiştim. Şimdi daha mütevazı bir köy evimiz var. havuzumuz yok ama önemli değil. Gördüğünüz gibi bahçemizi düzenlemeye çalışıyoruz. Herkese gönlünce evler diliyorum. Sevgiler, selamlar.

      Sil
  2. Taşlar arasındaki çimler muhteşem bir hava katmış, çok güzelmiş bahçe. Keyifle oturun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz. O küçücük oturma yerinde öyle çok emek var ki:))

      Sil
  3. çiçekleriniz çok güzel, sizin oralara yaz daha erken geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Yaz erken geliyor ve oldukça uzun sürüyor:)

      Sil
  4. Begonvilli ev.....bahçe,çiçekler süper ellerinize emeğinize sağlık....masa örtüsü ve minderler harika güle güle oturun canım arkadaşım.sevgiler emel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Emel Hanım,güzel dileklerin için çok teşekkürler. Bir gün mutlaka bekliyorum. Bizden de sevgiler.

      Sil
  5. Şimdi benim canım orada olup kahveye eşlik etmek istese haksız mıyım?

    Her şeyi ile harika bir ortam..Gündemin dışına çıkıp keyfine varmalı elbet. Aksi takdirde akıl sağlığımızı korumak pek zor.

    Güzelliklerin tadını çıkartın-benim için de..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ece Hanım, gerçekten isterseniz olur. Sizi konuk etmeyi çok isterim. Az önce Emel'e de yazdım, bir gün mutlaka beklerim.

      Sil
  6. harika bahçe içimi açan çiçekler çok güzel minderler ellerinizin deydiği her yer canlanmış çok hoş ellerinize sağlık selamlar....))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Biliyorsunuz yılbaşından bir kaç gün önce kolum kırıldı ve henüz tam iyileşmedi. Bahçemiz ancak bu kadar oldu. Bizden de selamlar..

      Sil
  7. önce minderlerine bayıldım,aşağıya indikçe bahçene,masana,çiçeklerine :)
    bayıldım da bayıldım:)
    güle güle otur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım:) Güzel dileğin için çok teşekkürler.

      Sil
  8. İyi ki varsınız. Dediğiniz gibi bu kötü günlerde böyle şeylerle uğraşmazsak akıl sağlığımızı koruyamayız sanırım. Ne güzel cıvıl cıvıl içim açıldı. Minderler de, oturma alanınız da, çiçekler de harika. Ben de havaların düzelip, balkon sefası yapacağım günlerin gelmesini iple çekiyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de öyle sevgili blog komşum. İyi ki varsınız ve tanımaktan mutlu olduğum blog dostlarımdan birisiniz.Harika balkon sefalarınız olsun:)

      Sil
  9. Sevgili Begonvilli evi'im ne güzel paylaşımlar yapmışsın çok beğendim minderlerini emegine değmiş yerinede çok yakışmış keyfli günleriniz bol muabetleriniz olsun güzel bahçenizde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili Kova'cım. Güzel dileğin hepimiz için olsun.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.