30 Kasım 2014 Pazar

Hayvansever Ünlüler

Bloğumun ilk yıllarında öyle farklı konulara el atmışım ki... Şimdi neredeyse ev ve bahçe konseptli bir günceye dönüşen bloğum, o yıllarda  çok daha renkli ve geniş bir konu yelpazesine sahipmiş.

Çünkü o zamanlar çok daha fazla araştıran okuyan biriydim. İlgimi çeken her konuda da ''bunu paylaşmalıyım'' dediğim oluyordu sıklıkla. Ayrıca henüz ellerimle ilgili sorunum yoktu. Böylelikle, daha çok üreten, daha çok yazan biriydim.. Neyse, asıl konuya geleyim; şimdi o günlere olan  özlemimle bana göre hoş bir konuyu taşımak istiyorum sayfama.

İflah olmaz hayvanseverliğim  malumdur,  Ne yalan söyleyeyim, insanlara duyduğum  sempati ve antipatiyi  de etkiler bu özelliğim..  Farkına bile varmadan topladığım, sempatiden, hayranlığa dek giden duygularla pek bi sevdiğim eski yeni ünlülerin  fotoğraflarını görünce,'' haydi paylaşayım'' dedim. Bunların bazıları  hayvan hakları için ciddi mücadeleler vermiş, gerçekten zamanlarını ve önemli miktarda paralarını harcamışlar bu yolda. Tabii ki sayıları  çok fazla. Bunu görmek beni çok mutlu etti. Hepsini buradan  gösteremiyorum. Diğerleri beni bağışlasın, sizler için seçtiklerim buradalar:

Öncelikle saygı ile ''eskiler''

daha sonra yeniler de sayfamızı onurlandıracaklar..






 


 







 




4 yorum:

  1. İnsanları seven, değil hayvanları tüm yaratılanları sever. Tersi de geçerli hayvan sevmeyen ne insan ne de yaratılmışı sever!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir insanın hamurunda bencillik ve acımasızlık varsa sevgiden söz etmek oldukça zor.Bütün mesele sevgi ve vicdan duygularının bir arada olabilmesi.İnsan, hayvan, doğa sevgisi sadece detaylar.. Sevgiler, selamlar size ve tüm sevgi dolu yüreklere.

      Sil
  2. Sevgili begonvilli ev benim yorumum konuyla alakalı değil pardon...Nihayet zarzor bloguma girdim...Antalya'lı bloggerlerin ve eşiminde desteğiyle aranıza dönmeye karar verdim...Artık emekli olduk Antalya'ya geri döndük...Bana dönerseniz görüşmek isterim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dönmenize çok sevindim. Antalya'ya dönmenize de...Ben de sizinle görüşmeyi çok isterim. Biz artık Antalya merkezinde oturmuyoruz. Bir köye yerleştik. Sizi konuk etmek isterim. Sevgiler, selamlar.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.