1 Temmuz 2014 Salı

Bizim Buraların Doğal Halıları

Bu fotoğrafları buraya ilk geldiğimiz günlerde çekmiştim. Yani kış sonlarında.



Çevreyi tanımak ve henüz bir bebek olan Kurt Kız'ı  yürüyüşlere alıştırmak amacı ile  sık sık çıkıyordum. Sonra bize Badem de katıldı.

Genellikle evin yakınlarındaki çam ormanına giden patikalarda ve sonradan bir bölümünün bizim olduğunu öğrendiğim arazide yürüyorduk. Enfes bitkiler vardı.




En çok da sahlepleri, yaban güllerini ve kokinaları görünce şaşırmıştım. Göz alabildiğine uzanan kekik kümelerini zaten anlatamam çünkü  güzelliklerini anlamak için bir de koklamak lazım.


Bir de uzaktan bakınca halı görünümlü olanlar vardı ki;
muhteşemdi.




















11 yorum:

  1. mis gibi... insanın içi açılıyor fotoğrafları görünce. sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu köyü oksijen oranı yüksek ve kente de çok yakın diye seçtik. Bizden de sevgiler.

      Sil
  2. Harikaaaa bayıldım işte gerçek cennet burası:) Sağlıkla güzel yürüyüşleriniz daim olsun canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de burası cennet gibi bir yer Hatice'ciğim. Ancak ne acı ki, buralılar bunun hiç farkında değiller. Kirletiyorlar, ormana zarar veriyorlar ve hiç bir doğal güzelliklerini korumuyorlar.

      Sil
  3. Blogumu ziyaret etmeniz beni çok mutlu etti. Yanlış anlaşılmasın diye önceden yazamadığım bir şey itiraf etmek istiyorum. Ben blog dünyasını sızınle tanıdım ve de sevdim. Paylaşmayı çok sevdiğim için bende varım dedim. Nereye kadar nasıl götürürüm onuda bilemiyorum. Her neyse uzun zaman olmayışınıza üzülmüştüm. Dönüşünüze çok sevindim. Çevreniz çok güzelmiş..Önemli olan o güzellikleri görüp paylaşmak. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gezgin Kova, sizin de blog yazarı olmanıza vesile olduğum için çok sevindim. Blog dünyası büyülü bir dünya. Şöyle ki; ufkunuz genişliyor, sizi daha üretken yapıyor, harika dostlar ediniyorsunuz. Daha araştırmacı ve paylaşımcı oluyorsunuz. Hele bir misyonunuz varsa, (ki benimki hayvan hakları ve doğanın korunması) sesinizi daha iyi duyurabiliyorsunuz. İyi ki katıldınız aramıza. Sakın vazgeçmeyin olmaz mı:) Sevgiler.

      Sil
  4. Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Dostlukların olduğu yerde güzelliklerin olacağına inanıyorum.Sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
  5. oyyy içim açıldı resimlereeee (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yolunuz düşerse bize uğrayın, canlı canlı görün ama sıcak yaz aylarında gelmeyin.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.