28 Mart 2012 Çarşamba

Gerici Eğitim Yasasına Karşı Alanlardaydık!

Eğitim Sen'in Antalya yürüyüşündeydim.




10 yorum:

  1. selam:) eylemınızın,ınancınızın emegınızın sonuna degın yanındayım.. pedagojık mı, ıdeolojık mı ıbarelerı havada ucusuyor!!!! ben tamamen dınsel agırlıklı olarak dusunuyorum, henuz cocuk yasta hayatını organıze edemeyecegıne gore cocuk tamamen aılelerın beyınlerının yıkanması... cocuk gelınlerıne hayır dıyorum sevgımı gonderıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz. Çabamız ülkemiz için. Eğitim yaz boz tahtasına döndürüldü bu güne dek ve amaç da belli zaten.

      Sil
  2. Yasanın ne olduğunu, nasıl olması gerektiğini anlatmadan, saçma bir beyin yıkaması paronayasıyla süslenmiş ön yargı olduğunu düşünüyorum.

    Şahsen ben bilmiyorum ama böyle sarı-kırmızı yazılardanda hoşlanmıyorum.

    Bu kadar eğitimci(?) objektif olmayı bilemiyoruz malesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tepki gösterenlerin tümü yasanın ne olduğunu biliyordu emin olun... Diğerleri de zahmet edip biraz araştırsınlar, hiç olmadı, tv kanallarındaki tartışmaları izlesinler. Yasayı beğenenler de olabilir, saygı duyarım. Ben beğenmediğim için tepkimi yürüyüşe katılarak belirttim.

      Sil
  3. Yolun sonu görünüyor diyorum da başka bir şey demiyorum:(
    Ayaklarınıza sağlık
    Tepki önemlidir
    Birde üzerine ölü toprağı serpilmiş sevgili Türkiye halkı şöyle bir silkinip
    Nereye gidiyoruz ? diyebilse

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım ülke karanlığa doğru yol almaz. Özellikle Atatürk'e karşı yürütülen izleri silme politikası çok üzücü.

      Sil
  4. :((( Eskiden tepkilerin bile bir sonucu ourdu ama adamlar halk filan dinlemiyor bir acele bir telaş herşeyi birbirine katıp ilerliyorlar onların derdi Türkiye mizi bir yere getirmek değil Cumhuriyet öncesi karanlığa sürüklemek. gözlerinde ki nefreti görmeyenler gün gelip ne yaptık diyecekler ama farketmeden tokadı yemiş olacaklar.
    Cumhuriyet ve Atatürkçü kim varsa bir süikast lafı tutturdular o dedi bu yaptı deyip yerlerinden ediyorlar.Çok üzülüyorum ama illaki hesap verme zamanları gelecek ve o günleri görebilmeyi çok isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili hatice, Çanakkale Zaferi'ni anma törenlerinde bile Atatürk posterleri kaldırıldı bu yıl. Bu yapılanlar amaçlarını anlatıyor işte.

      Sil
  5. Polis müdahele etmemiş hayret, biber gazı stoğu var malum!!! Daha müreffeh bir ülke için daha iyi bir eğitim diliyorum geleceğimiz çocuklara:)

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.