28 Mayıs 2011 Cumartesi

Begonvilli Ev Halleri

Çok acı bir kayıptan sonra yaşam acısıyla tatlısıyla devam ediyor.

Arkadaşımın ölüm haberini 29 Nisan'da almıştım ama onu kaybedeli iki aydan çok olmuş. Hala derin üzüntüsünü yaşıyorum. Onu düşünmediğim bir günüm bile geçmiyor. Dikkatimi yoğunlaştırıp kitap okuyamıyorum, sonuna dek bir filmi izleyemiyorum. Boğazımda düğümlenmiş bir yumrukla yaşıyorum. Gecenin bir saatinde uyanıyorum , içimde bir ateş var sanki.. Doktorum makul bir yas süresi olması gerektiğini söyledi ama bu olayın bendeki izleri silinecek gibi değil..

Bu arada kısa bir yolculuk yaşadım ve olağan yaşam temposunu sürdürmeye çalışıyorum ama tadım tuzum yok aslında. Yine de adet yerini bulsun diye Begonvilli Ev Halleri görüntüleri paylaşmak istedim.

Kör Kedicik İnci

Anımsayacaksınız; bir süre önce sokakta bulup sahiplendirmiştim . O şimdi çok mutlu. Çünkü çok seviliyor, En güzel mamaları yiyor. Dün görmeye gittim, Biraz tombiş olmuş. Sokaktan kurtulması mucize oldu. Darısı zor durumdaki diğer sokak hayvanlarının başına..

Bu da bizim evden şımarıklık manzaraları. Jane 'in bu pozları beni öldürecek:))





Minik'in pek keyfi yok. Yaşlandı artık kuzucuğum.



Bu kez gözlemeleri, iç olarak rendelenmiş kabak, taze soğan, dereotu, maydanoz, biraz karabiber ve köy peynirinden oluşan karışım ile yaptım . Tavsiye ederim, çok lezzetli oldu. Elma ve portakal reçeli begonvilli ev yapımı.



Pembe skulentim çok zarif çiçekler açıyor ancak şu günlerdeki ruh halim gibi sisli puslu bir havada fotoğraf çok da güzel çıkmadı.



Bu kaneviçe işlemeli yastıkları Kuşadası'na giderken uğradığımız Buldan'dan aldım. Buldan dokumaları ile tanınan bir yer. Ben de Buldan işi örtülerle,perde, yastık ve çarşaflarla tanışmış oldum. Yazlıklar için ideal.


5 yorum:

  1. Çok güzel fotoğraflar, üzüntünüz konusunda sizi çok iyi anlıyorum. Sevdiğimiz insanları özelliklede beklenmedik bir anda yitirmek çok kötü oluyor.Her an herşey olabiliyor tabi hayatta ama biz bunlara hazırlıklı olamıyoruz her zaman. Zaman her şeyin ilacı diyorum. Pisicikler ve kuzu çok şirinler.

    YanıtlaSil
  2. Kör kedi için kendimce teşekkür etmek istedim. Çok mutlu oldum ev sıcaklığı bulduğuna. En sevdiğim hayvan kedi :)
    Gözleme için de iyi mi oldu kötü mü bilemeyecğim fena acıktığımı hissettirdiler. Elinize sağlık,harika görünüyorlar:)

    YanıtlaSil
  3. Zarif yorumlarınız için teşekkürler Derya kuzusu ve Maya.

    YanıtlaSil
  4. merhaba,uzun zaman önce hürremtaki bloğumu kapattığım için uzak kalmıştım.yeni bloğumu açınca yorum yapmadan geçemedim.öncelikle başınız sağolsun,Allah sabırlar versin.Kör kediciği daha önceki postlarınızdan hatırlıyorum ve sokaklardan kurtulmasına çok sevindim.maşallah nasılda keyifle yatıyor tombalak.jane nin her zamanki güzelliği devam ediyor maşallah.kara kuzu nun da keyfi gelir umarım en yakın zamanda.en son olarak gözlemeleri teğet geçmeyi tercih ettim:))) yeni diyete başlamış biri olarak bir müddet uzak durayım bakalım ama belki 15 gün sonra kendime bir ödül verebilirim bu gözlemeler ile..sevgilerrr

    YanıtlaSil
  5. Tekrar hoş geldiniz GÜLÜN TAKI EVİ. Hemen sizi izlemeye alıyorum.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.