17 Mart 2011 Perşembe

Blog Dünyamdan Haberler.

Sevgili Bloğuma  giriş  yapınca  sadece  kumanda  panelini  görüntüleyebiliyorum. Bloğumu  ve  diğer  blogları  görüntüleyemiyorum.  Hala sorunun  giderilmesini umudederek buradan  kopmamaya çalışıyorum. Diğer  tarafa (Wordpress uzantılı  bloğuma)  tam  olarak  uyum  sağlamış  değilim. En  büyük  eksikliğim  ise burada  edindiğim  dost  kalemler. Hepinizi  çok  özlüyorum.Sevgili  Colette dışında kimse  ile  iletişimim yok.  Yeni  tanıdığım  bir  iki  blog  yazarı  ile güzel  dostlukların  oluşacağına  dair  belirtiler  var.  Tekrar bir arada olmak  dileği  ile..

6 yorum:

  1. Begonvilli arkadaşım merhaba...yazını ben görüyorum .... çok mutlu oldum kime tıklasam açılıyo ..kavuştuk birbirimize nihayet....

    YanıtlaSil
  2. Ben kumanda paneline bile giremiyorum, bekleyip göreceğiz.

    YanıtlaSil
  3. biraz daha sabretmek gerek sanırım..herşey yoluna girecek..herzaman olduğu gibi kapatmak çok kolay ama açmak süreç gerektiriyor..bende dns şifrelerini değiştirerek giebiliyorum..umutla bekliyorum..sevgili begonvilli ev sizide severek takip ediyorum..inşallah yakında herşey düzelecek..sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. canım sorun halloluyor az kaldı sen yine burdan devam et :)) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. blogger yasağı eninde sonunda kalkacaktır. haberlere göre yakınmış. bence de buradan kopmayın, inşallah yine eskisi gibi tüm blog dostları birarada oluruz.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Bu uygulamayı az önce öğrendim; Google arama motoruna blog adını yazınca gösterdiği adreslerin ön belleğinden bloğa giriş yapılıyor ve yorumlara yanıt yazılabiliyor. Bakalım bu engellemelerle daha neler öğreneceğiz.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.