1 Ağustos 2010 Pazar

Begonvilli Ev Halleri

Antalya'nın en sıcak günleri. Günlük işlerimizi güçlükle yapıyoruz . Psikolojik çöküntü yaşamak  işten  bile  değil. Yine  de '' biraz  gayret''  diyorum  kendime;'' haydi  bir  şeyler  yap!''Bu  mandal torbasını  buldum netten(adres flickr com.) dün  akşam  ve bir  tane  de  ben  dikeyim  dedim

İşte bu  da benim  az  önce diktiğim. Dantel,  komşum  Melahat   Teyze'nin hediyesi.


 Korkunç  sıcaklara rağmen Benjamin'imin  keyfi  yerinde, yaprakları pırıl  pırıl  ve boy  attı epeyce. Acı  biberlerim  de sıcağa  çok  öfkeliler,  kızardılar:)


 Yeni  kitaba  da  başladım  bu  ara..Cecilia Samartin'in Yitik Dünya  adlı romanı. İki  aydır  okunacaklar  listesindeydi,  sırasını bir  kaç  kez  kaptırdı  ama  belli  ki  çok  çabuk  bitirilecek. Jane de kareye  girmezse  olmaz. Meraklı  kedi:)

 Bu  Lucky, kuzenim Hülya'nın oğluşu. On  aylık,  çok  tatlı  bir Golden. Ankara'dan  misafir  geldiler. Bir  akşam  bize  de  konuk  oldular.  Minik  hiç  hoşlanmadı  bu  durumdan. Uzaktan  baktı  ve  ara  sıra  hırladı.)

11 yorum:

  1. havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun diyen bir meteoroloji spikeri vardı.Ne kadar doğru.Her şeye rağmen hayatı yaşamaya değer kılan bir tarzınız var.Ben bunu çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. şu sıralar güzel bir kitap okumak istiyorum. Yitik cennet bittikten sonra kitap hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
    Bir de mandal torbası güzel olmuş.Elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Defne Soysal. Anımsıyorum o sözü ama Antalya'nın sıcağı dayanılır gibi değil. İnanın pencereden ölü bir kente bakıyorum şu an.Yollar bomboş ve yaprak kımıldamıyor.

    YanıtlaSil
  4. Elbette kitap hakkında yazacağım ama beklemeyin ve Naşide Gökbudak'ın Sıdıka Hanım adlı romanını okuyun.Güzel bir dönem romanı.

    Mandal torbamı beğenmenize sevindim. Evdeki artık kumaşlardan diktim.

    YanıtlaSil
  5. mandal torbası çok şirin olmuş ellerine sağlık. o sıcakta eve kapanıp kitap okumaktan başka çıkar yol yok sanırım. Kitap benim de ilgimi çekti bulabilirsem hemen edineceğim sevgiler....

    YanıtlaSil
  6. Mandal torbasına bayıldım harika olmuş. Ama en güzelide Lucky!

    YanıtlaSil
  7. Biz burda yanıyoruz, siz oralarda napıyorsunuz düşünemiyorum bile:) Gene de bahçe, evin neşeleri bıdıklarınız oyalar sizi.
    Mandal torbası harika bir fikir. Kaçtır kırıyorum mandallıkları zaten :)benim de yapmam lazım. :)
    Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  8. Mandal torbası çok hoş olmuş.Teyzemiz iyi günlerde kullansın.Ben uzun zamandır bir şey yapamıyorum.Birşeyler üretmeyi özledim.Artık dönünce inşallah.O jane'yi varya gıdısından öpüyorum.Misafirinizde çok güzel.Minikde Şanslı gibi kıskanç sanırım.
    Size kolay gelsin.
    Sevgler:)

    YanıtlaSil
  9. Karasuda çok sıcak. Bu sıcaklıkta bir şey yapmak zor! Torbayı yapmakta çok iyi ettiniz. Biberlere bağıldım! Ne şeker bir şey!

    YanıtlaSil
  10. Gerçekten çok sıcak, pisiler de ayılıp bayılıyorlar :)

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.