12 Ocak 2010 Salı

Onlar da Rahat Etmeliler

Minik'le Jane için yeni minderler dikmek istiyorum. Yıkanabilir, elyafla dolu yumuşacık minderler olmalı. Bakalım becerebilecek miyim?









Daha Fazlası Burada

10 yorum:

  1. Benim de Miya için böyle bir projem var. Ne zaman gerçekleşecek bilmiyorum. Lütfen bitince paylaşın belki gayretlenirim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Ben yerimmmm bunlarıııı, acaba bana da yer varmıdır yanlarında? çok şirin hepsi ya, teşekkürler canısı, gelicem yine:)

    YanıtlaSil
  3. Jane çok memnun olacaktır herhalde. Benim Bıdık istemez, onun yeri benim yanım çünkü, tam bir kucak gülü, gündüz koltukta, gece benim yanımda yatar, çok şımarttım herhalde, kazandibi :))

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Yeşim, cumartesi günü makinenin başına geçmeyi planlıyorum. En alttaki tünel şeklindeki tasarım Jane için uygun. Minder şeklindekiler de Minik için olabilir. Eğer başarılı olabilirsem mutlaka paylaşacağım.

    Sevgili Gelincik, demek siz de hayvan seversiniz. Sizleri tanıdıkça mutlu oluyorum.

    Sevgili Banu, bizimkiler de kucak delisi ama bazen bana fenalık geliyor. Birbirlerini kıskanıp yapmadıklarını bırakmıyorlar.

    YanıtlaSil
  5. Çok şeker bunlar,mutlaka en güzelini dikersiniz eminim...Aslında yoyo tarzı bir minder nasıl olur?

    Kocaman bir yuvarlak kesip etrafını büzdürüp içine elyaf doldurarak sabitleyebilirsiniz...
    Kolayca yıkanabilir ve kullanışlı olur kanaatindeyim...Naçizane tabii....

    Küçük köstebek pastanın tadı harika isabetli bir seçim ve margarinsiz...ben akşamdan hazırladım saat:21:00 civarı ve üzerini kapatmadan tepsiye dizdim ikinci gün öğleden sonra misafirlerime ikam ettim çok da güzeldi...Buzdolabına koymadım üzerini kapatmadığım için koku sinmesin diye serin bir yerde muhafaza ettim...

    Mutlaka deneyin derim,sevgiler...
    Hatta mısır unlu tatlı da margarinsiz ve inanılmaz hafif....

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler:)Blog arkadaşlığı gerçekten harika . Sabahın bu saatinde çok güzel önerilerinizle güne başlamak gerçekten hoş ve motive edici. Minderi cumartesi deneyeceğim.
    Pastaları ise mutlaka yapacağım. Cuma günü konuklarım için daha güzeli olamaz her halde. Çünkü sevgili arkadaşımın güzel duyguları da olacak o pastaların içinde.

    YanıtlaSil
  7. selammm ..birdahaki park buluşmamızdan önce sizede haber vereceğim ...birlikte çay içmek bana büyük mutluluk verecektir ...bu minderlere bayıldım ama bizim şekerimiz bir rodwailler bu minderlerin içindekini merak edip bir dakikada bütün elyafını dışarı çıkarır ...sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  8. Zarif düşüncen için teşekkür ederim. Aslında Antalyalı blog yazarlarından bir kaçına rastladım bu sayfalarda. Bir buluşma günü düzenleyip tanışıp kaynaşmak hoş olurdu.
    Şeker'e gelince; rodwaillerlara bayılırım. Kocaman kafaları, anlamlı bakan gözleri ile harikadırlar, hem de çok akıllılar. Canı sağ olsun, nerede rahat ediyorsa orada yatsın Şeker.

    YanıtlaSil
  9. Umarım bu akşam pastayı yaparsınız?Yarın Cuma çünkü...Minder önerimi beğenmenize çok sevindim....Yaparsanız mutlaka görmek isterim...
    Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  10. Pasta harika oldu. Teşekkürler.Minderi de hafta sonu deneyeceğim.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.