26 Mayıs 2015 Salı

Kapı Önü Keyfi















Anne içerde kahve hazırlıyor.  Baba çiçekleri suluyor.

Bakın kapı önünde şezlongların tadını kim çıkarıyor?













25 yorum:

  1. Oyyy nasıl bir güzelliktir o yaa, ne de tatlı yatmış öyle :))
    Şu an yaşadığım evde bir balkon bile yok, o yüzden bu fotoğraflara baktıkça hem içim açılıyor hem de hüzünleniyorum. Neyse ki çok yakında buradan taşınacağız, o zaman en azından bir balkonum olması için uğraşacağım :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm kalbimle , gönlünüze göre bir eve taşınmanızı diliyorum. Şimdiden güle güle oturun..Begonvilli Ev'den sevgiler, selamlar.

      Sil
  2. Blogumda blogunuzdan bahsettim. Adı geçince de, haberiniz olsun istedim.

    http://luna-lunarita.blogspot.com.tr/

    Sevgi ile,
    Luna.

    YanıtlaSil
  3. Bu kapı önü de gerçkten çok keyifliymiş :) Hele o petunyalar verbenalar aynı saksıda kardeş kardeş :) Biz ayrı ayrı dikiyoruz onları kavga etmesinler diye :) İyi keyifler diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Meşgul anne.Bu yıl su istekleri benzeşen bitkileri birlikte ekmeyi denedim. Fena olmadı.

      Sil
  4. ayy yerim o keyif çıkaran dört ayaklıyı bennn:)
    ohh mis içim açıldı bir kahve de benim yerime içiver bu bahaneyle:)
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  5. içim açıldı parıl parıl,mis kokulu:))
    pati işini biliyor işte:)))
    ağız tadıyla keyif yapın.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah sorma Havva'cığım. Bu kız evde ve bahçede her köşenin tadını çıkarıyor:))Çok teşekkür ederim canım. Bizden de sevgiler.

      Sil
  6. nasıl bezmiş keyif yapıyor belli değil :))) yattığı yer çok rahat olmalı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rahatına çok düşkündür benim kızım:)) Begonvilli Ev'den sevgiler, selamlar..

      Sil
  7. Bloğunuzu bir süre önce keşfettim ama yorum yazmak bugüne nasipmiş çünkü kedinizin o bakışına dayanamadım yazmam gerek dedim :). Çok tatlı maşallah keyfine diyecek yok. :)

    Bloğunuz sayesinde paylaştığınız resimlerle huzur buluyorum. Evinizde musmutlu, bol patili günler geçirmeniz dileğiyle. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz:)) Her zaman bekleriz efendim. Kedi severlerle, daha doğrusu hayvan severlerle tanışmak beni çook mutlu ediyor. Güzel dileğiniz için yürekten teşekkürler.

      Sil
  8. Ne güzel bir köşe olmuş. Keyifle oturun. Kediciğe de bayıldım. Mırrk mırrk sevmesi ne güzel olur. Benim yerime de sevin olur mu? Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sevgili blog komşum. Söz, sizin için de seveceğim..Bizden de sevgiler..

      Sil
  9. Seni oyuncu seniii o nasıl bir pozdur öyle çok severim seni bennn:)
    sevgiler sana ve kızlarına arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kamerayı görünce şekilden şekle giriyor:) Bu kızda fotomodel ruhu var. Bizden de sevgiler.

      Sil
  10. Ben onu nasıl seveceğimi şaşırdım hani onu alıp böyle mıncıklamak geldi içimden........
    Çok hoş olmuş kapı önü sıcacık renkler,çiçekler, ve küçük dostlar eşliğinde bol muhabetli huzulu kahve içimleriniz çok olsun der sevgilerimi iletirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz:) Abartmıyorum; onu okşarken tüm stresim uçup gidiyor. Umarım dediğiniz gibi olur. Burada en çok eksikliğini duyduğumuz, dostlarımızla sohbet edip çay kahve keyfi yapmak.Çünkü pek kimimiz kimsemiz yok. Ancak Antalya'dan gelen akraba ve eş dost olursa bunu yapabiliyoruz.

      Sil
    2. Sevgili Begonvilli Ev'im ben o sevginin abartıldığına asla inanmam o küçük dostlarla yaşıyan onların sevgisini almış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum hatta yalnız yaşayan herkese en iyi arkadaş ve dost olduklarına inanlardanım. Geçenlerde kızımın köpeği hastalanmış (Kanada'da) iki gözü iki çeşme benim köpeğim görmüyor diye tabi doktoruna hemen götürmüş bir takım tahlillerden sonra herhangi bir rahatsızlığının olmadığını, yaşından dolayı bunların olacağını, üzülmemesini, köpeğinin çok güzel bir yaşam sürdüğünü , boşuna doktora götürüp para harcamamasını söyleyip tabi rahatlamış bir şekilde eve göndermiş. Yazı çok uzun oldu şunu demek istiyorum inanı enaz onun kadar bizde burada üzüldük.

      Sil
    3. Sevgili Dost, anladığınızı biliyorum. Kızınızın köpeği için ben de üzüldüm ama doğa yasaları böyle. Bizim Minik'imiz(Terrier cinsi köpeğimiz) de 15 yaşında. Eşimle birlikte onun uyurken bile nefeslerini kontrol ediyoruz.Artık gözleri donuklaştı. Eskisi gibi hareketli ve neşeli değil. Annem bile telefonda her gün ''Minik nasıl?'' diyor. Bizim de tek tesellimiz mutlu bir yaşantısı olduğu. Sonuçta bunlar şanslı patililer.

      Sil
  11. Amanın nasıl bir keyiftir o kıskandıracak türden :)) renkler ruhumu açtı çok zevklisiniz ;) keyfiniz ve sıhhatiniz bol olsun ha bir de ağız tadınız (mühim)... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Öznur Hanım, güzel dileğiniz bizden de size olsun.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.