9 Nisan 2015 Perşembe

Ne Baharmış Ama!


Her koşula kolaylıkla uyum sağlayan, her mevsimi  ayrı seven, vıdı vıdı etmeden, sızlanmadan yaşamanın yollarını bulma ustası olan ben bile ''yeter ama!! dengem bozuldu'' diyorsam, gerçekten öyledir..  Bu ne ama,  bir gün güneşli, sıcak, ertesi gün sinsi bir soğuk  eşliğinde yağışlı, sisli puslu bir hava. Bu sabah patır patır  dolu yağdı. Canım portakal çiçekleri  dökülüp havada savruldular. Hayvancıklar şaşkına döndüler. Bitkiler derseniz bir türlü  kendilerine gelemediler.. Kimi arayıp sorsam hasta olduğunu söylüyor. Bahar yorgunluğu falan değil bu, düpedüz bahar tokatı yiyoruz..  Yoksa  doğa bizlerden intikam mı alıyor?

6 yorum:

  1. Aynı durum bizde de mevcut bir türlü yağmurdan bahçeye tam olarak el atamadım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bende aynı şeyi düşünüyorum doğanın dengesini bozduk o da bizimkini sanırım :s Bloguna bayıldım benim de üç kedim var hayvan dostu bir sitenin her zaman takipçisiyim :))

    YanıtlaSil
  3. Yakında kök salacak mışız gibi geliyor...

    YanıtlaSil
  4. Begonvilli ev....arkadaşım bizim buralara kar yağdı.dişarıya kafamızı çıkaramıyoruz..çok soğuk....sardunyalarıma,çiçeklerime naylon geçirdim;üşümesinler diye...aynen sizin dediğiniz gibi tokat...allahım sonumuzu hayır eylesin.sevgilerimle emel.

    YanıtlaSil
  5. herkesler hasta,havalar gibi bozuldu insanlar da ..sağlıcakla kalın..

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar kötü değil mi? Geçen hafta burada da tam anlamıyla yaz havası hakimdi. Bu gün hava yine soğudu. Daha da soğuyacakmış. Neredeyse mayıs geldi ama ben çiçeklerimi dışarıya çıkartmaya korkuyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.