12 Eylül 2012 Çarşamba

Bunları sevdim



Çizgili kanepe ile kombini olan yastıklar ve leopar desenli puf, buklet dokulu desensiz halı, kuş desenli tablolar dekorasyonda son favorilerim.
Kaynak

http://www.bassettfurniture.com

4 yorum:

  1. O çizgili kanepeye,kırmızı puanlı yastıklara,şömine önündeki çiçeğe,pufa ben de bittim!
    Bünyem yorgunluğa ve dışarda yenilen yemeklere dayanamadığından dün iflas etti. Ben de bu gün tümden evdeyim,bir çeşit dinlenceye çektim kendimi,bloglardaki hareketlilik çok işime geldi doğrusu.Bu oda tam hayalimdeki yaşam odası olduğundan size konuk olabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevgili komşum,Öncelikle dinlenme kararınızı çok yerinde bulduğumu söyliyeyim. Lütfen kendinizi şımartın, iyice dinlenin. En kısa zamanda enerjinizi toplamış olarak rutinlerinize dönersiniz.

      Zevklerimizin benzeştiği bir kez daha kanıtlandı. Biz buraya yeni eşya almadık. Diğer evdeki mobilyalardan bu eve uygun olanları getirdik. Orada çok az eşyamız kaldı. Şimdi o evde onarım ve bir takım ilave işlerine başlıyoruz. Sonra da bir kaç parça yeni mobilya alıp olabildiğince sade, kullanışlı hale getirmek istiyoruz. İşte bu nedenle gözüm hep kullanışlı ve şık odaların resimlerinde. Bu kanepeye ve diğer detaylara ben de bayıldım. Konuk olma konusuna gelince; her zaman söylediğim gibi başımızın üstünde yeriniz var. Sevgiler, selamlar.

      Sil
  2. Bu ikiliye katılmak için içimde sonsuz bir istek var!

    Hele bir de oda böyle döşenmişse Allah' tan başka ne isteyeyim ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz ve Nursun Hanım olmadan olur mu hiç? Sizler de olacaksınız elbette:)

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.