9 Haziran 2012 Cumartesi

O Kadar Güzel ve İçten ki...




Yukarıdaki fotoğraftaki altın sağnaklardan değil, bir blog sayfasından söz ediyorum. Fotoğrafları çeken Nilgün Hanım'ın sayfasından..

Elbette fotoğraftaki çiçekler de harika.

Bir kaç gündür keşfettiğim özenli, hoş ve bir o kadar da içtenlikle hazırlanmış bu sayfayı okuyunca siz değerli blog dostlarımın da tanımasını istedim.

İçeriği pek çoğumuzun sayfaları gibi yaşamın ta kendisi. Üretilenler, gözlemlenenler, yaşama dair görüntüler Nilgün Hanım'ın gülümseyen profil fotoğrafı ile örtüşüyor ve bu üretken hanımefendinin paylaşımları, o sımsıcak gülümseme ile gelip yanı başınızdaymış gibi yaşamınızdaki yerini alıyor.

Bu ismin özelliğinden midir nedir, başta sevgili komşum Colette olmak üzere tanıdığım tüm Nilgünler üretken, sanatsever, sımsıcak, dost canlısı insanlar. İşte bu Nilgün de onlardan biri:)


Tanıtım yazısında belirtmemiş ama bir de hayvanseverseniz, bizim kulübe hoş geldiniz Nilgün Hanım.

Bu kadar söz yeter, isterseniz bir göz atın sayfasına.
(tık)Nilgün'den gülücükler - El işi sitesi

9 yorum:

  1. bende blogunu bügün keşfettim gerçekten sıcacık yazılar, hele birde hayvan dostuysa değmeyin keyfimize :)

    YanıtlaSil
  2. :)) hemmen baktım, evett mutfak camındaki pisicikjleri basmışş. Tabi canım hayvansever olmasa mümkünü yok yapamaz o cicileri:)))

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Begonvilli ev ve diğer Dostlarım,övgülerinizi umarım hak ediyorumdur.Öncelikle müthiş bir hayvan dostuyumdur.Kedilerim,Karmen ve Bettsy isimli köpeklerimizle çok güzel anılar paylaşıyoruz.Bizi hiçbir şey onlar kadar mutlu edemez.Benim oğlum çevre Mühendisidir.O sıkı bir çevrecidir.En çok hayvanları oğlum sever, 1984'den bu yana evimizde hangi hayvanları beslemedik acaba =) Sıcacık sevgiler yolluyorum

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Begonvilli ev ve diğer dostlarım, umarım güzel övgülerinizi hakediyoruzdur. Öncelikle şunu söyleyimki biz sıkı bir hayvan dostuyuz. Evimizde üç kız kedicik :) Bettsy ve Carmen isimli iki köpek , cennet papağanları :) karıncalarla beraber yaşamaktayız =D Onlarla çok güzel anılar paylaştık. Bizi hiçbirşey bu kadar mutlu edemezdi. Oğlumda Çevre mühendisidi ve sıkı bir çevrecidir , Mersinden kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç şaşırmadım:)) Evet evet, kesinlikle bizim kulüptensiniz işte:)))Bizden de size sevgiler, selamlar...

      Sil
  5. iki kez gönderi yapmışım,eh acemi hacker bu kadar olur.Köpeklerin de resmini göndereceğim.Tanışırsınız.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hangisini seçip paylaşsam dedim ama birini silmek gelmedi içimden. Köpekciklerin resmini sabırsızlıkla bekliyorum.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.