27 Ocak 2012 Cuma

Sizin Çiçeğiniz Hangisi?



Hepsini severiz de bazıları bizim için özeldir, ''en sevdiğim çiçek'' deriz..

Kimi gösterişli, göz alıcı renkleri olan çiçekleri sever, kimi sade zarif kır çiçeklerini.

Bazılarının rengine, bazılarının kokusuna hayran kalırız.

Kimilerinin anısı vardır bizde ve o çiçekle özdeşleştiriveririz o güzelim anıları. İşte o yüzden, diğerlerinden farklı severiz onu.

Belki de bir sebebi yoktur ama çok severiz o çiçeği, Tam tersi de olabilir, pek çok nedeni vardır sevmemizin. Ruh dünyamızı yansıtıyordur narinliği, kırılganlığı ile.

Sevdiğimiz çiçek bir kaktüs bile olabilir, acıtacağı zarar vereceği sanılır ilk bakışta ama enfes  çiçekler açar, tıpkı görünüşü ile bizi aldatan sert görünüşlü muhteşem kalpli insanlar gibi..

Kısacası ''Sizin çiçeğiniz hangisi?'' diye sorulsa çok farklı yanıtlar alınabilir.

Hazır olun o zaman; soruyorum:
Sevdiğiniz, bayıldığınız çiçeğin fotoğrafını eklerseniz öğrenmiş oluruz. ''Ad your link'' bağlantısını tıklayıp, sevdiğiniz çiçeğin resmi olan herhangi bir web sayfasından kolayca ekleme yapabilirsiniz. Eğer karar veremiyorum diyorsanız  bir kaç resim ekleyebilirsiniz. Dilerseniz kısa bir açıklama yazısı da yazabilirsiniz. Doğrusu çok merak ediyorum:  kim hangi çiçeği seviyormuş. Başlangıç olarak ben  ekliyorum.

Not: Yorum olarak yazıp sevdiğiniz  çiçeği belirtirseniz  sizin adınıza ben de ekleyebilirim. Çiçekler arasında keyifli bir gezi yapmak dileği ile..


7 yorum:

  1. Ben de çok severim Nergisleri.

    YanıtlaSil
  2. Ben de bayılırım nergise ve begonvile. Ama portakal çiçeğinin kokusu da başkadır be :) Bu posta resim ekleme olayı süper olmuş. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Bende manolyayı çok severim.İnanılmaz güzel kokar ve çok narin bir çiçektir.Asildir.Temiz duygular uyandırır insanın içinde.Yaş günümde bir buket beklerim canım:))
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. benim icin ğül ve paptya ekleyebilirmisiniiizzzz:))))

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler. ben denedim yapamadım:İ)))

    YanıtlaSil
  6. İnanılmaz sevdiğimdir LALE bir başkadır yeri benim için,sonra ORKİDE.Aslında bütün çiçekler ayrı güzel ama=sı var:)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Nergis çok severim hem kokusunu hem görüntüsünü :)

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.