28 Ocak 2012 Cumartesi

Karda mamasız kalmasınlar!



Karda mamasız kalmasınlar diyorsanız: (tık)

13 yorum:

  1. İnsan denen canlı, dengenin ve dengesizliğin en iyi taraftarı...

    Vicdanı olan ve onun sesini duyan her canlı, zor durumdaki canlılara el uzatmalı; çok güzel bir duygu; besleyici ve tamamlayıcı...

    YanıtlaSil
  2. Bunca acımasızlığa, görmezden gelmeye, vicdan sahibi olmanın adeta cezalandırıldığı bir toplumsal yapıya karşın elimizden geleni yapmağa devam edeceğiz. Teşekkürler Güven.

    YanıtlaSil
  3. İnsanları büyüten, paylaşmayı öğreten dostlarımıza karşı daha vicdanlı olsak ne iyi olur. Dünya onları da dünyası...

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir uygulama başlatmışlar. Gerçi herkes en azından 1 veya 2 ya da bütçesinin elverdiği kadar sokaktaki canları beslese ve soğukta, sıcakta onları düşünse ne güzel olur.
    Facebook profilimde duyurunuzu paylaştım, belki benim gibi haberi olmayanlar vardır veya mama yardımı yapmak ya da almak isteyenler olur düşüncesiyle.
    Teşekkür ediyorum duyarlılığınızdan dolayı.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Sağolun arkadaşlar. Bu uygulamanın sürdürülebilmesi için mama bağışı şart. Yoksa onca sokak hayvanı için karşılamak mümkün değil.

    YanıtlaSil
  6. Böyle iyi insanlar olmasa,ne olurdu bu dünyanın hali.Facede paylaşıyorum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Güzel paylaşım arkadaşım çok iyi yapmışsın. Canım ben İstanbulda yaşıyorum bir sitede ve bu karda soğukta en alt katta oturan bir karı koca dairenin önüne kulübe monte ettirip içine kulubeye zor sığan bir lassie tarzı köpek koydular, ve köpek oraa sürekli havladı son 3gündür uğraşıyoruz yönetimle. En son sahibine ulaştılar telefonla adam yurt dışındaymış köpek 3gündür aç.. Eşine ulaşılmasını istemiş eşine ulaştı site yönetimi ve oda ben her köpek havladığında arayın gelirim demiş fakat aradık açmıyor. Köpeğe yemek verilmiş sustu. Ama orada yazık köpek tutulmazki barınakta olsa bari arkadaşları olur dimi ama : (

    YanıtlaSil
  8. Hülya Hanım, lütfen bana bu olayın yaşandığı yerin tam adresini yazar mısınız. Haytap yetkililerine yazıp yardım isteyeceğim. Bir an önce verirseniz bilgileri kurtarabiliriz hayvancığı.

    YanıtlaSil
  9. Evdeki, yemek artıklarından bile mama olur bu minik patilere..

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşım en son dayanamadım, beyaz masayı aradım. Başakşehir belediyesi beyaz masası biz oraya bağlıyız ve çok sağolsun bir saat sonra kapımdaydılar. Ben dedim herhalde yardımcı olmazlar neticede alt komşum destek vermiyo, kendisi henüz pek bişey yok bekleyelim demişti...İnanamıyorum uinsanlara, yan ko0mşumda bizi rahatsız etmediği sürece sorun yok dedi... En son ben aradım beyaz masayı lütfen dedim anlattım rica ettim ve çok sağolsunlar bikaç gün demişlerdi, ama aynı gün hatta 1 saat sonra kapımdaydılar hemen gidip köpeği aldılar : ) Benim bebeğimde var rahatsız olan bir tek bendim... enteresan..

    YanıtlaSil
  11. Hülya Hanım, lütfen takibini de yapın. Acaba köpekcik iyi durumda mı? Barınakların hali malum. Çoğunda hayvanlar aç ve bakımsızlar. Adres verseydiniz,ben İstanbul Haytap ile iletişim kurup iyi bir yuva bulunması için görüşecektim.

    YanıtlaSil
  12. Her zaman onlar için mama hazır öğrendiler artık acıkınca geliyorlar bitmişse mama istiyorlar da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunları duymak beni çok sevindiriyor Yeşim'ciğim.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.