10 Ocak 2012 Salı

ACİL! Perşembe Günü Uyutulacakmış, Yaşaması Size Bağlı!

ACİL! Perşembe Günü Uyutulacakmış, Yaşaması Size Bağlı!




İSTANBUL-TEŞVİKİYE
Perşembe Gününe Randevu Alınmış,Uyutulacakmış!!!!!

Pirecan, Yavruyken çok yaşlı bir hanım, ve yine yaşlı olan oğlu tarafından yaralı halde bulunarak tedavi ettirilmiştir. Ancak arka ayakları büyük oranda felç ve tuvaletini kimi zaman eve yapmak zorunda. Şimdi 18 aylık olan Pirecan'ın yaşlı koruyucuları taşınmak zorundalar ve ona artık bakamayacaklar. Sahiplendiremeyeceklerini düşündükleri için uyutmanın tek çözüm olduğunu sanıyorlar. Birkaç gün içinde acil yuva bulunamazsa ölecek!!! Lütfen yardım edin!!! ve lütfen verilen iletişim numarasını rahatsız etmek amaçlı ya da uygunsuz zamanlarda aramayın yaşlı ve ne yapacağını bilmeyen bu insanlara sadece yardım elinizi uzatın... Lütfen ve çok acil!!! İLETİŞİM: 0531 595 30 80 - MEHMET HALUK SÖNMEZOCAK Not: Haber ilgili kaynaktan alınıp,değiştirilmeden paylaşılmıştır.
Not:Bu duyuru Twitter'dan alınmıştır.

13 yorum:

  1. tedavisi mümkün değilmi acaba,keşke bir hesap numarası verilseydi....Veteriner işleri ile uğraşan biri-birileri olsaydı keşke...Ne yapabiliriz acaba...

    YanıtlaSil
  2. Dünden beri aklım bu köpekcikte.. İstanbul'da olsaydım hiç olmazsa geçici yuva bulmaya çabalardım.

    Sevgili Surey, verilen numarayı arayıp bu soruları yöneltirseniz belki faydanız olur. Onun da yaşamaya hakkı var.

    YanıtlaSil
  3. Offff. içim yandi ama elimden birşey gelmiyor.
    Dünya.

    Üzgün anne Çiğdem

    YanıtlaSil
  4. Ben de İstanbul dışındayım:(

    Veterinerler ilgilenebilir. Benim burdaki kedimizi götürdüğüm veteriner sokak hayvanlarını toplayabildiği sürece bakıp isteyenlere veriyor mesela. Belki yakınlarda böyle bir veteriner bulunabilir.
    Üzüldüm:(((

    YanıtlaSil
  5. Az önce, Mehmet beyle konuştum telefonda....iki kişi çıkmış köpeği sahiplenmek için...sizinde içiniz rahat olsun.Pek yapacağımız da birşey yok zaten,tedavisi mümkün değilmiş.Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Bu iç acıtan ilanı ben de görmüştüm ve profilimde de paylaşmıştım. Sanırım şimdiki sahipleri kimsenin kendileri gibi iyi bakamayacaklarını! düşünüp kimseye vermek istemiyorlar. Ama uyutulmasına rıza veriyorlar!!! Nasıl bir vicdansa bu. Fakat bir gönüllü varmış. Eğer sahiplerini ikna edebilirlerse bu akşam gidip alacakmış.

    YanıtlaSil
  7. Çok sevindim arkadaşlar. Demek sahiplenmek isteyenler çıkmış. Ayrıca sizler gibi duyarlı blog yazarı arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum. Hepiniz de sağ olun, var olun..

    YanıtlaSil
  8. Sizin ince ve duyarlılığınız sayesinde bu bilgiye ulaştık,asıl
    (kendi adıma)ben böylesine duyarlı insanların blog sayesinde de olsa tanımaktan çok mutluyum.Sonsuz mutluluklar dilerim:)

    YanıtlaSil
  9. Öfffff önce çok üzüldüm ama sonuç iyi olacak ,inanmak istiyorum.Ben İstanbuldayım ama bir sokak köpeğini sahiplendim 2 de kuşum var inşallah uyutulmasındansa sahiplenmesine izin verirler.

    YanıtlaSil
  10. Çok üzüldüm:(
    Paylaşıyorum...

    YanıtlaSil
  11. Facebook hayvan severler sayfasında Fulya Hanım'ın Pirecan'ı sahiplendiğine dair haber girilmiş. Çok sevindim. Haber vermek istedim.

    YanıtlaSil
  12. Canım okuyan,

    Daha Facebook'a bakmamıştım, çok sevindim. Bu güzel haberi verdiğin için çok sevindim. Allah da seni sevindirsin.

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür ediyorum.
    Tüm güzellikler hepimizin olsun.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.