2 Aralık 2011 Cuma

Şık çaydanlık modelleri


Her gün kullandığım gelincik desenli çaydanlığım biraz yıprandı, yenisini almaya karar verdim. Fikir versin diye araştırınca bu  modelleri buldum. Dizaynları, desenleri renkleri çok güzel. Kalite olarak da oldukça iddialılar. Bakalım  benzerlerini bulabilecek miyim?




7 yorum:

  1. şu kırmızı puğantiyeli benim olsun çok güzeller hepsi çok hoş satıcısını bulursan haber et genelde internette resim olarak kalıyorlar almak imkansız zira bulunmuyor:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel modeller.
    İnşallah istediğinizi bulursunuz.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. hepsi birbirinden şirin mutlu haftasonları:)

    YanıtlaSil
  4. Çok şirinler,bunlarla çay demlemek de çok zevkli olur sanırım.:)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar sevgili begonvil, çok kısa süreliğine Geçen hafta ortasından başlayan ve cumartesi günü biten bir çalıştay için eşimle Antalya'ya geldik şayet önceden belli olsaydı mutlaka sizinle tanışıp görüşebilmeyi arzu ederdim en azından telefonla arayıp ben Antalya' dayım, gelmişken sizinle tanışmak istiyorum derdim. olmadı.. Lara da Clup otel Sera da kaldık .Blogdaki paylaşımlarınızı her fırsatta keyifle izlediğimi yazmış olmalıyım.Güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Şükran Hanım, bir daha gelecek olursanız mutlaka haberim olsun. Sizinle görüşmeyi çok isterim. Sevgiler, selamlar..

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.