13 Ağustos 2015 Perşembe

Selam Dostlar!

Uzunca bir süre sizlerle olamadım.

Yaşadığım köyde altyapı sorunları yüzünden internet erişimi yoktu. Bu arada ellerimdeki rahatsızlıklara bir yenisi daha eklendi. Bir kaç yıldır her iki elimde de Carpal Tunel Sendromu  denilen  hastalıkla yaşıyordum. Sonrasında dirseklerimde de Cubital  Tunel Sendromu denilen sinir sıkışmaları  tesbit edildi. Dahası altı ay önce sol kolum kırıldı. Bileğimdeki kırık iyileşti iyileşmesine ama sonrasında sol elimde Tenosinoviti hastalığı ortaya çıktı. Yine yakın  sayılabilecek zamanlarda yaşadığım,  hala tam olarak geçmemiş olan  Tenisçi Dirseği, Golfçü Dirseği rahatsızlıklarını da sayarsam, şaka gibi değil mi? Ne yazık ki gerçek..Yani elleri ve kolları bu kadar çok defolu olan başka birini tanımadım. Tanımak da istemem. Umarım kimsenin başına gelmez.

Gelelim Tenosinoviti'ye; ''o da neyin nesi?'' diyenler için Tenosinoviti Nedir?

İşte böyle dostlar. İnternet bağlantım olsaydı bile muhtemelen sizlere ancak kısa notlar yazabilecektim. Bu akşam sonunda bağlantı gerçekleşti. Tekrar sizlere ulaşabilmek çok güzel. Sayfalarınızı ziyaret edip paylaşımlarınızı görmeyi özlemişim. Kendi sayfamı da özlemişim:) Yorum bırakarak hatırımı soran, bizleri özleyip merak eden dostlara ayrıca teşekkürler..
Begonvilli Ev'den bir kaç kare ile sizlere şimdilik hoşça kalın  diyorum.
Sevgiler, selamlar bizden..






















32 yorum:

  1. Geçmiş olsun, inşallah en çabuk zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. yokluğunuz hissediliyor. 💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sevgili Dilek Hanım. Sizleri çok özledim.

      Sil
  2. Hoşgeldiniz sevgili komşucuğum.
    Çok geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar ...
    Ülkenin hali malum birilerinin hırsı, açgözlülüğü yüzünden evlatlarımız yitip gidiyor. Bizi hiç de güzel olmayan günler bekliyor paylaşım yapacak hevesimiz mi kaldı?
    Yine de sizden gelen ses beni mutlu etti. İyi olun siz hep iyi kalın !
    Sevgiler 🙋🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili komşum, çok haklısınız. Yaşadığımız zorluklar yaşama sevincimizi alıp götürüyor:(( Umarım ulusça daha güzel günler görürüz.Keşkül'ü çok merak ettim bu arada. Dün akşam sizlere kısaca yazdıktan sonra tekrar bağlantı sorunu yaşadık. Bloglara bakamadım. Yorumlarınızı yanıtlayamadım.Az önce düzeldi.

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun.
    Acil şifalar dilerm.
    Saglıklı günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ olun. Ben de size sağlıklı, harika günler diliyorum.

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun, Dilerim kısa sürede toparlanır sağlık sorunlarınız.

    İnternete ve her türlü kitle iletişim aracına uzak olmak; şu dönemde galiba akıl sağlığını korumak için en geçerli yol. İsteğniz dışı da olsa toplu hipnoz araçlarından uzak oluşunuz bence evrenin size lütfu. Yine de sizi görmek iyi geldi :)))

    Kendinize ve kuyruklu dostlara çok iyi bakın ♥

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksik olmayın. Güzel dileğiniz için yürekten teşekkürler. Size hak vermemek olası değil. Tek sıkıntı blogger dostları özlemek. Onun dışında benim için çok da gerekli değil internet. Bana da yeniden sizlere ulaşmak iyi geldi. Sevgiler..

      Sil
  5. begonvilli ev....çok geçmiş olsun.allahım acil şifa versin.bende bu yaz anneciğimi kaybettim.şimdi izmirdeyim.bu ay sonu eve geçeriz. nasıl geçti yaz bilmiyorum.çok üzgünüm.anne bir başkaymış...gönül dosttum.....herkese allahım sağlıklı uzun ömürler versin.sevdiklerinden ayırmasın.memleketimizede huzur diyorum.sevgilerimle emel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Emel Hanım, anneniz için çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.Işıklar içinde uyusun. Size sabırlar diliyorum. Bizden de sevgiler..

      Sil
  6. gecmıs olsun sıfa dılıyorum bı an once ıyıles
    ve hep bızımle ol
    sevgılerımle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öykü'm, seni yeniden burada görmek beni çok mutlu etti:) Güzel dileğin için çok teşekkür ediyor sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  7. çok geçmiş olsun, arada iyi de olmuyor değil şu bağlantı kesilmeleri, insan dinlenip, tazeleniyor sanki..Eskisinden sağlam, eskisinden enerjik buluşalım artık o zaman..Öpüyorum elinden, kolundan, bileğinden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haksız da sayılmazsınız:) Umarım dediğiniz gibi olur. Ben de sizi öpüyorum sevgili Elift. Sevgiler, selamlar Begonvilli Ev'den.

      Sil
  8. Ah! Ben sizi nasıl merak ettim bir bilseniz...Aramıza dönmenize çok sevindim. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz geçmiş olsun. Kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun. ♥♥♥ Umarım dediğiniz gibi olur. Bizden de sevgiler, selamlar..

      Sil
  9. Çok şükür!! ben de çok merak etmiştim, neyse döndünüz. Ellerin kolların arızasını uzun zamandır yaşayanlardanım. Ne demek olduğunu iyi bilirim. Size bir an önce şifa diliyorum.

    Sevgiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Ece Hanım.Size de geçmiş olsun. Sıkıntılı rahatsızlıklar bunlar. Ağrı sızı bir yana yapmak zorunda olduğunuz işleri yapamayınca psikolojik çöküntü yaşatıyor. Bizden de sevgiler, selamlar..

      Sil
  10. Hoş geldiniz çok geçmiş olsun. Çok merak ettim doğrusu nereden soracağımıda bilemedim.
    Hemen hemen hergün sayfanıza uğradım alışkanlık olmuş :))
    Kuyruklu dostların keyfinede diyecek yok.
    Çok sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksik olmayın. İnternet bağlantımız olmayınca blog dostlarımızla iletişimimiz kesiliyor ne yazık ki..Tekrar sizlerle olmak çok güzel:) Sevgi ve selamlar.

      Sil
  11. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum size.. Bugünlerde internet bağlantsının olmaması büyük şans bence. Canlar gidiyor, hep kötü haberler.. Güzel günler çok uzak.. Ama sizden haber almak iyi oldu,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Haklısınız, çok zor günler yaşıyoruz.Umarım ukusça sonumuz hayırlı olur. Bizden de sevgiler.

      Sil
  12. Geçmiş olsun, insan bu çiçeklerle şifa bulur :)) Kendinize iyi bakın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Umarım öyle olur ama bahçe ve çiçek merakımı frenlemem lazım. Dayanamayıp girişince sorunlar büyüyor.
      Not: Yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum ancak google+ üyesi olmadığım için yorum yazamıyorum.

      Sil
  13. Geçmiş olsun . Yaşamımızı etkileyen rahatsızlıklar elimizde , dirseğimizde, dizimizde ( benimki de bu maalesef ) ... çok zor oluyor , geriye dönüşü olmayan , zamanında korumadığımız önemsemediğimiz . Sesinizi duymak iyi geldi .Huzurlu , hoşgörülü ve mutlu günler hepimize 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size de çok geçmiş olsun Şükran Hanım. Diz rahatsızlıkları da çok zor. İki yıl önce menüsküs geçirdim. Şimdilik iyi ama yaş aldıkça ne olur bilemiyorum. Güzel dileğinize yürekten katılıyorum.

      Sil
  14. Geçmiş olsun ve hoş geldin Begonvilli Ev. Birbirinden güzel fotoğraflarınla döndün ve içimizi açtın yine. Tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili dost. Sağlıklı ve aydınlık günler hepimizin olsun.

      Sil
  15. çok geçmiş olsun.Bloga çok sık giremiyorum.şimdi eski yazılara bakıp görünce bir merhaba diyeyim istedim.İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler♥ Daha sık görüşmek umudu ile bizden de sevgiler, selamlar..

      Sil
  16. çok geçmiş olsun yeni haberim oldu Allah acil şifalar versin. :(( bloğu ve google hesabımı kapatmıştım ama ayrı kalamadım tekrar döndüm ben de. öyle olsa da bloğunuzu her zaman takip ediyordum yaz tatili için memlekete gidince kaçırdım yayınlarınızı. biraz geç oldu ama kusura bakmayın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Saadet Hanım. Tekrar dönmenize sevindim. Bloglar kapanınca ya da bloggerlar yazmayı bırakınca bu güzel dostluklar kaybolup gidiyor. Ben de bu nedenle yazmaya çalışıyorum. Umarım memleketinizden güzel anılarla dönmüşsünüzdür.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.