18 Mart 2015 Çarşamba

Blog Dünyasındaki Patili Evleri Tanımaya Devam

 kedilievintarzı

http://kedilievintarzi.blogspot.com.tr/

Rengarenk, cıvıl cıvıl bir blog izlemek isterseniz, işte size  kedilievintarzı! Blog yazarı Havva Hanım dost canlısı bir insan.  Ayrıca bir doğa sever, hayvan sever. Neşeli uslubu ile sohbet edermiş gibi paylaşımlarını sunması sevdiğim bir özelliği. Elbette onun kıymetlisi Çakır blog sayfalarında  sık sık bizlerle birlikte oluyor. Öyle tatlı ki,  görmeyince gözlerim arıyor:))

Sizleri tanıdığım için çok mutluyum sevgili Havva!

ebrulikedi

http://ebrulikedi.blogspot.com.tr/

Çok cici tığ işleri yapan, sevimli yuvasında tatlı kızı Öykü ile, Minnoş'u ve kitapları ile geçirdiği zamanları, yaptığı işleri anlatan genç blog yazarımızı daha iyi  tanımak için şu yazısına  göz atmanız yeterli, orada kendini  çok güzel anlatmış: Kedi Kitap Örgü
Minnoş karakter olarak benim Colette'e benziyor. Canı isterse sevdiriyormuş:) Böyle müdanasız kedilere de bayılıyorum. ''Keyif benim değil mi, size maskaralık yapamam!''  diyor.



http://birtutamyagmur.blogspot.com.tr/

''Biraz ordan biraz burdan, bolca kedili, çokça kitaplı, evli, mutlu bir insan...'' diye tanıtmış kendini.. Bazen kendini özletecek kadar  yazılarına ara verse de paylaşımlarına devam ediyor ve onu keyifle izliyorum. O da genç bloggerlardan  biri.  Bir süre önce güzel bir haberle geldi sayfasına; Burcu Hanım anne olacakmış!  Kendisini kutluyor, bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum. Umarım  o günlerde de  yazmaya devam eder. İşte Burcu'nun  şeker mi şeker tüy yumağı  Duman'ı:


Şimdilik  bu kadar.  Umarım devamı gelir.  Unuttuklarım sakın kırılmasınlar,  anımsatmaları yeterli.  Sevgiler selamlar..

yıldız
http://yildizlimakyaj.blogspot.com.tr/search/label/kedi

Eveet, Yıldız Hanım'ı da tanıdığıma memnun oldum:) Sayfasına girince sokak hayvanlarını koruma amaçlı mesajları dikkatimi çekti. Makyaj ve bakım ürünleri ile ilgili paylaşımları var. Bir de  harika ahşap boyama çalışmaları var. Yakışıklı oğlu ise onun kıymetlisi:)

Onlara sevgi ve selamlarımızı gönderiyorum.

5 yorum:

  1. aman Allahım dedim görünce:) çok zarifsin:) ayrıca blog açtığımda beni ilk takibe alıp yüreklendirensin,çok teşekkür ediyorum:))seni izlemek ve seninle arkadaş olmak zevk:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Hepimiz çok tatlıyız :))
    Bizi de konuk ettiğiniz için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Bende varım bende :) yavru aslanım var benimde tımbışım herşeyim . Güzel bir paylaşım kedi candır kedi sever candır

    Sevgiler
    Yıldız

    YanıtlaSil
  4. Maşallah çok güzeller iyi ki varlar.

    YanıtlaSil
  5. Hepsi ne tatlılar :) Tek tek sevdim onları sayenizde sevgiler...

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.