15 Şubat 2015 Pazar

Bu Nasıl Bir Acı Böyle!


Çok can acıtıcı ve içinden çıkılmaz bir durum. Ülkemde yaşanan tüm acıların, aymazlıkların özeti sanki. Bir de herhalde insanlar "Sevgililer Günü" filan kutluyor. Ne ironik, ne yaman çelişki. Sevmek, sevilmek kim, biz kim.. Ne hale geldik böyle!
İçim acıyor, yüreğim ağzımda, ne düşüneceğimi, ne diyeceğimi hiç bilmiyorum. Her günümüz bir öncekini aratır oldu. Tüm bunlara; insanlık dışı cinayetlere, katliamlara, kıyımlara ''Dur!'' demenin yollarını bulmak zorundayız. İki gün ağlayıp üçüncü gün unutmak insan onuruna hiç yakışmıyor. Bizi hiç affetme Özgecan.. Ta ki, başka Özgecanlar olmayıncaya dek!

6 yorum:

  1. çok doğru söylüyorsun sana katılıyorum. dün akşam yatarken bu olanların kendi başıma geldiğini düşündüm saatlerce ağladım. allah annesine ve ailesine sabır versin. bu kadar acımasız bir toplum nasıl olduk .belkide sessiz kaldığımız için . acilen sirkelenip kendimize gelmemiz lazım. inşallah adalet yerini bulur Özgecan

    YanıtlaSil
  2. Begonvilli ev.... inan çok üzgünüm...insanlığımızdan artık utanıyorum.iyi pazarlar emel.

    YanıtlaSil
  3. Çok üzgünüm, öfkeliyim , işin en kötüsü umutsuzum :(

    YanıtlaSil
  4. Aman dostlar, sakın umutsuz olmayalım. Bu arada komşucuğum, bu yazımın törpülenmiş hali. Duygularımı aynen yansıttığım hali ile paylaşamadım. Umarım başka Özgecanlar olmaz..

    YanıtlaSil
  5. :((( Bizler başkası olmasın dedikçe yenilerini duymaktan içim acıyor.
    Yasa koyucular çok mu zevk alıyor acaba hala caydırıcı bir ceza yok bunlara,hele bir de yarın çıkıp akıl sağlığı yerinde değil raporu alırsa vah ki vah:((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazımın başında '' Ülkemde yaşanan tüm acıların, aymazlıkların özeti sanki.'' demem bundandır işte. Hukuk sistemi bu tür olayları önleyecek şekilde çalışmıyor.Toplumu bu hale getiren başka pek çok neden de var. Yine çözüm millet iradesi ile ilgili.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.