16 Haziran 2014 Pazartesi

Ve İşte Ailenin Yeni Üyesi

Kurt kız Kuyruk Hanım'ı tanıştırayım;
Kendisi  beş aylık, bize üç ay önce geldiğinde sarkık kulaklı, şapşal suratlı bir bebekti:)  Adını bizim torunlar koydular.


Şimdi ise büyüdü, koca kız oldu. Otur, bekle, yat komutlarına uymayı öğrendi ancak  bir kaç saniye  sonra kalkıveriyor:) Sabırsız ve hiper aktif.

Onlara ait bölüm o saatte fazla güneş aldığı için sebze bahçesi kısmına bağlamıştım. Kabakları ve kadife çiçeklerini halletmiş:)

Öyküsü şöyle:Annesi saf kan bir Alman çoban köpeği olan Mira. Oğlumun köpeği.

Bir gün  sokaktan bir  arkadaş ediniyor ve nasılsa bahçeye giriyor bu çapkın delikanlı. Daha sonra Mira'nın dört yavrusu oluyor. Üçüne yuva bulunuyor ama bizim Kuyruk'a  düzgün bir  talip çıkmıyor.. Olanları da bizim gözümüz tutmuyor. Badem'i  evlat edinmek için çok önceden söz vermiştim zaten. Ellerimin durumu malum. Ayrıca biliyordum ki Kurt kız  bir kaç ay sonra kocaman olacak ve ben onun enerjisine yetişemeyeceğim. Ne var ki güvenemediğim insanların  onu almalarına da gönlüm el vermedi. Böylelikle aileye katıldı ve Begonvilli Ev'e yerleşti. Korktuğum  durumlar aynen oldu. Çok hareketli, çok güçlü, enerjisi çok fazla. defalarca beni düşürdü, sol elimi sakatladı. Yine de onu çok seviyorum.

12 yorum:

  1. hoşgelmiş safa gelmiş
    yavru köpeklerin enerjisi malum uslu dursun sizi üzmesin
    sapğlıklı ve güzel bir ömrü olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn! Sanırım bir süre sonra daha sakin bir kız olacak.

      Sil
  2. cok guzel gercekten, ben hayvanlari uzaktan sevenlerdenim ama ogullarimin oyle olmamasi icin elimden geleni yapicam. Takdir ediyor ve onunuzde saygi ile egiliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzaktan da olsa seviyorsunuz ya... Onların yaşam hakkına saygı duymayan, fazlalık olarak gören, acımasızca davrananlara ne demeli.. Saygı bizden.

      Sil
  3. Ah kuzu, kuzu.

    Allah razı olsun

    Duygulu anne

    YanıtlaSil
  4. Harika ♥♥♥
    Öperim tatlı kulaklarından ^-^

    YanıtlaSil
  5. kıyamaaaam onaaa ama çok tatliş ki eveeet :)

    YanıtlaSil
  6. Ahhh sevgili komşum ahhh!
    Ne olacak bizim bu hallerimiz?
    Bu suratı görünce -hele ki bir de ucundan kıyısından torun bile sayılır- ben de dayanamazdım herhalde.
    Hoş gelmiş,sefalar getirmiş. Kısmetiyle gelsin inşallah ama kendinize dikkat edin lütfen!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte öyle komşucuğum. Yok aslında birbirimizden farkımız:) Öyle ya da böyle, zayıfız bunlara karşı.Öyle seviliyorlar ki, çileleri, sıkıntıları göz ardı ediyoruz. Kuyruk Hanım yarın kısırlık operasyonuna gidecek. İçim pır pır ediyor şu an. bizim için dua edin.

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.