24 Haziran 2014 Salı

Kedili Yastık ve Jane Hanımefendi

Bloglarda ve bayıldığım Pinterest'te  harika yastıklar görür de özenmez miyim.

Her ne kadar aylardır ellerimin ince ayarları bozulmuş olsa da, şöyle cici, renkli bir yastık yapmak istedim.

Kedi deseni için biraz gezindim. Orijinal desen burada
Ben daha renkli ve dikdörtgen olsun istedim.

Ancak bitirinceye dek neler çektim anlatamam. Jane Hanım yüzünden..

Kumaşların üzerinde yattı, yuvarlandı. Yapmadığı şımarıklık kalmadı.

Bitince de böyle poz verdi.  ''Ben daha güzelim'' dercesine.

14 yorum:

  1. Yastık güzel sen yastıklardan güzelsin Jane ♥
    Sevgili komşum aman pirelere dikkat ben yakaladığım kedinin ensesine pire damlası damlatıyorum evdekileri ise 30 günü beklemeden ilaçlıyorum ama yine de Keşkül pire tarafından ısırıldı ve en fenası pire alerjisi oldu . Bu gün yine veteriner ziyareti yaptık :( Veteriner dedi ki "kedinin üstündeki pireler yattığı yerin otların arasındakilerin çeyreği kadarmış ,otlara ,bahçeye dikkat :( İyi de ne yapalım şimdi biz? Bu çocuklar bahçeye çıkmayacak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyarı için çok teşekkürler. Damlalarını düzenli olarak yapıyorum ama sıklaştırmalı. Bir de komşuların bakımsız bir kedisi var. Ben bir kaç ay önce kısırlık ameliyatını yaptırmıştım. Yarın gidip oncağıza da yapayım. Biraz da mama götüreyim.Bahçeye salmamak mı? Olanaksız.. Artık bizimkileri evde tutabilene aşk olsun. İçlerinde bir tek Jane evde takılıyor. Diğerleri hep bahçede ve sağda soldalar.

      Sil
  2. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. O poz veren sanki daha mı güzel ne.Cumartesi günü Antalya'dan İzmir'e evime dönüyorum.Ana Kraliçe çilek hanım ve saz arkadaşlarını geride bırakarak . Teyze olmak kolay değil.Ayıptır söylemesi geçen ay kızım sürpriz yapıp bize gündelik hayatından biraz bahsetmek için bir bir blog açtı, tabi bizimkisi maksat muhabbet olsun kıvamında eğleniyoruz. Sevgiler Türkan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahaki gelişinizde bizi de ziyaret ederseniz sevinirim. İyi yolculuklar..Kızınızın bloğu hayırlı olsun. Blog linkini verirseniz seve seve izlerim.

      Sil
  3. Ben her sene mutlaka Antalya'ya geliyorum,malum ablamın İzmir'de uzun süre kalması çok zor oluyor. Ama maalesef seneye mola vereceğim .Sonra inşallah yine devam.Davetiniz için teşekkürler neden olmasın çok sevinirim.Kızımın linkini seve seve veririm ama demedi demeyin bu blogsa bizimkisi ne diyebilirsiniz.(günlük gibi) www.neyerimneicerimben.blogspot.com.tr. Sevgiler Türkan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlık olsun, ne zaman yolunuz düşerse beklerim. Blog gitgide gelişen bir günlüktür. Zamanla çok daha ilginç olacaktır, sakın bırakmasın.

      Sil
  4. Yastık ta Jane de çok güzel elelrinize sağlık keyifle kullanın.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Bizden de sevgiler, selamlar..

      Sil
  5. İkisi de birbirinden güzel:)
    Harika işler yapıyorsunuz, özeniyorum sizlere ama sadece kedi dostlar edinmekle yetiniyorum, o dikişleri yapamıyorum.
    Bu arada hoşgeldiniz demeyi unuttum. Hoşgeldiniz zorunlu ayrılığın ardından blog dünyasına. Yeni evinizde yeni canlarınızla mutlulukla dolu günler diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu içten yorum için teşekkürler. Kedi dostlar edinmeniz ne güzel. Ben onlarsız yapamıyorum. tabii ki köpekleri de seviyorum. Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkürler.

      Sil
  6. şu anda eşimle birlikte okuyoruz yazını,gülümseyerek:))))
    çok sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizleri gülümsetebildiğimiz için sevindim. Eşinize selamlar:)

      Sil
  7. Pinterest insanı deli eden, kıskandıran, hayranlık ve ilham alarak izlediğim bir dünya :) Ben de çok kedili kalıp aldım oradan :) çok güzel bir yastık olmuş ama Jane haklı, o çok daha güzel:) Ellerinize sağlık, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet:) Pinterest çok işe yarıyor çook:) Teşekkürler, sevgiler bizden de..

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.