21 Aralık 2012 Cuma

Beş Yıldızlı Kedi Evlerimiz

Artık burada bile geceleri oldukça soğuk oluyor. Ben de elimden geldiğince dışarıdaki canları düşünerek kedi evleri hazırlıyorum. Bakmayın öyle basit göründüğüne. Mukavva kutumuzun dışı ve altı tamamen sağlam ve su geçirmez mama torbaları ile kaplandı. Alt bölüm bir kaç kat mukavva ile takviye edildi. Koli bantları ile sımsıkı sarıldı.
Bakın ilk kalite kontrolünü de daha dışarı bile çıkarmadan, eve dalış yapan  Kömür Bey yapıyor:))

Ve evimiz verandamızdaki yerini alıyor. Altına da yalıtkan köpük koydum, soğuğu çekmesin diye.  ''Bakalım kimlere kısmet olacak?'' derken Kınalı Kız geliyor.

Kedi otelimizde diğer hizmetler de sürüyor. Bir öğün kuru mama, bir öğün de sıcak yemek servisimiz aksatılmamaya çalışılıyor!
Müşterilerimizin hepsi bu kadar değil. Tahmin ettiğiniz gibi  evlerimiz yeterli  gelmiyor,  ama hiç olmazsa  ikişer, üçer sığınabiliyor bu evlere, bir kaç  can geceyi korunaklı geçirsin diye  çabalıyorum..

14 yorum:

  1. bravo, ellerinize sağlık, güle güle kullansınlar...

    YanıtlaSil
  2. Allah (c.c.) sizden razı olsun.

    YanıtlaSil
  3. ne güzel, bende yarın koli arayışına çıkıp yapmayı düşünüyorum. umarım insanlar koliyi atmazlar...

    YanıtlaSil
  4. Harikasınız.Tebrik ederim.Hayvanları düşünen çok az insan var.Bizim de evimizin önünde kendi kedi ve köpeğimizden başka birçok sokak hayvanı var.Hepsiyle ilgilenmek çok zor.Siz çok güzel bir yöntem bulmuşsunuz..

    YanıtlaSil
  5. Beğendiğine sevindim güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  6. ahhh canım ellerine yüreğine sağlık arkadaşım harika olmuş

    YanıtlaSil
  7. güzel yüreklim canımsın çok harika görüntüler. saat 2.30 ben de az önce tavuk kemiklerini tavuksuyuyla ıslattığım ekmekleri asma dibine boşaltıp çıktım ilk gelen anne ve iki yavruydu.
    merdivenime bir paspas attım uyku için ailecek oraya geliyorlar:))

    YanıtlaSil
  8. Komşucuğum sizden beklenen de buydu . Yüreğinizie sağlık!
    Bahçeli evde daha çok cana barınma olanağı sağlayabiliyoruz bu iyi lakin daha çok üzüntü, bu kötü . Neden üzüntü ? Çünkü daha daha diyoruz ama sonu yok :(

    Geçen gece çok yağmur yağdı ya sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Bizim ev kedi oteli oldu ama bazılarını kabul etmiyorlar,aralarına almıyorlar. "Onlara ne oldu ?" diye düşünmeden duramıyor insan. Bir de kör bir İran kedisi var ,karşıdaki .... kadının evden attığı,onu da bizim evin girişinde barındırıyorum. Facebook aracılığıyla" yuva aranıyor "diye ilan verdim. Adana'dan birisi talip oldu,bir arkadaşım ilk Adana seyahatinde götürmeyi kabul etti. Kediyi eve alamıyorum ,bizimkiler istemiyor,dışarda bırakamıyorum kışı atlatamaz bile. Kadın almaktan vaz geçerse ne yaparım diye kara kara düşünüyorum.

    Yaz yaz bitmez komşucuğum ben senin canını sıkmayayım,zaten bunlar bilmediğin şeyler de değil.

    Sizi burada görmek çok güzel ama lütfen kendinizi zorlamayın,yanıt yazmasanız da olur. Ben anlarım :)

    Hepimiz hepinizi çok öpüyoruz,sevgiler!

    YanıtlaSil
  9. Ellerine sağlık. Sizinkiler şanslı, hizmet mükemmel:)

    YanıtlaSil
  10. Bu soğuk havalarda onlara birer barınak yapıyorsunuz çok da güzel bir iş yapıyorsunuz, onların ve kendi (sonuçta onlardan sorumluyuz aslında) adıma teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. elinize sağlık. allah sizin gibi insanları çoğaltsın umarım. ben ancak çöpün yanına kaplar koyabiliyorum. başka yere koyunca kızıyorlar ama kendileri çöplerini her tarafa atıyorlar :S

    YanıtlaSil
  12. Benimde kedim var bende ona ilk aldığımda eski püskü kartonlardan ev yapmıştım şimdi lüx bi ev aldım fakat miniğim halaa o eski kartonların üzerinde yatıyor:)))

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.