9 Haziran 2012 Cumartesi

Cici kız Angel

Öyle tatlı ki...Söz vermiştim, paylaşıyorum.




10 yorum:

  1. Çok güzelmiş bu Angel :)
    Kar topu gibi, nazar değmesin!
    Bazen şeytan ufaktan dürtüyor: acaba bi' de havhav mı alsam? :)
    Diyorum kendime 'dur kızım, köpek daha zahmetli, kedi gibi sessizğsedasız, kendine yetebilen ve koku yapmayan bi' minnak değil, az daha sabret kendi evin oluncaya dek'' :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de... Yani Angel'ın tatlılığında ve köpek alma konusunda beklemende hem fikiriz.

      Sil
  2. Öpmek istedim kocamannnnnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı maşallh ıslak burnuna kocaman bir öpücük:)

    YanıtlaSil
  4. Maşallah çok ama çok tatlı:)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili komşum hoşgeldiniz,sizi çok özlemiştik. Bir kaç gün bloglara bakamadım,bakabildiklerime de yorum bırakamadım. Öncelikle fizik tedavinizin sonuölarını alabilmenizi diliyorum,ben başladığım yerdeyim ne yazık ki :( Gelelim bu güzeller güzeli kıza;Keşkül'den sonra ''köpek ne kadar büyük ırk olursa o kadar köpektir'' diye düşünmeye başlasam da bu güzelliğin cazibesini inkar edemem. Maşallah çok güzel ve tam bir kokoş :) Mutlu köpek güzel köpektir. Ailesinin onu sevdiği belli. Dün sizin kızların da fotoğraflarını gördüm ,maşallah ,içim gidiyor onlara,o kadar güzeller ki.
    Buradan bir de Ellacığıma laf atayım;Ellacığım sen bize uyma,2 köpek tamam,2 kedi harika ama 1köpek +1 kedi bakım şartları birbirine taban tabana aykırı olduğu için zor çook zor.Sen Balkaymak kızına arkadaş getirme şimdilik,duruma bakarız hele bir Türkiye işi olsun:))) Bakar mısınız iç işlerine nasıl da karışıyorum :P
    Sevgili komşum sözü çok uzattım yine değil mi?Ne yapayım özlemişim sizi... Sevgiyle kalın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizleri çok özledim komşucuğum. Fizik tedavi başlıbaşına çözüm olmuyor ne yazık ki. Doktoruma göre güya o koluma bebek muamelesi yapmalıymışım. Bu mümkün mü komşucuğum, evde yapılacak onca iş varken...

      Evet, Ella'ya ben de söyledim. Hem köpek hem kedi çılgınlık oluyor. Bizler her ne kadar sevgi ile götürsek de zor gerçekten. Karışacağız tabii, biz onun ablalarıyız:))

      Sevgiler, selamlar hepinize..

      Sil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.