23 Mart 2012 Cuma

Yuva Arayanlar!

Pardon abi, biz seni boxer sandık!
 Bu  korkma hareketidir. Tekmelenmekten ya da sopadan korkma hareketi:((
Muhtemelen bebekken Boxer cinsi bir safkan cins köpek olduğu düşünülerek sahiplenilmiş ve kuyruğu kesilmiş, ama büyüdükçe kırık, yani melez olduğu farkedilince terkedilmiş bu yaramaz. Sokaklarda boynunda tasma iziyle yaşam savaşı verirken bir arabanın altında kalmış olarak bulundu, ameliyat edildi. Henüz dikişleri alınmadı, ameliyatlı bacağının da tüyleri çıkmadı ama tamamen iyileşecek bizim Boxer melezi oğlumuz. Çok şeker, hareketli, oyuncu, sevgi dolu bir can o. İnsanlarla arası çok iyi, bir yerde bağlı kalamamak şartıyla bekçilik de yapabilir. Durum çok Acil, hemen bir yuva bulmamız gerekiyor bu yakışıklıya.

İlan Tipi:   Yuva Arıyor
Cinsi:   Boxer
Cinsiyet:   Erkek
Yaş:   1-3 yaş
Şehir:   Antalya
İrtibat Telefonu:   0 506 298 07 52


ACİL! ANTALYA'DA BULUNAN HUSKY AİLESİNİ/YUVA ARIYOR !

 

Şu bakışlara bakın, sokakta kalmasın bu  güzel kız!

 
 İLKNUR HANIMIN İLETİSİDİR: "BU GÜZEL HUSKY KIZ ANTALYA'DA BULUNDU, 1 YAŞINDA BİLE YOK VE YENİ DOĞUM YAPMIŞ AMA BEBEKLERİ NEREDE BİLİNMİYOR!!

VE EĞER KAYIP DEĞİL DE TERKEDİLDİYSE DE MUHTEMELEN BEBEKLERİNİ YA EMZİRTİP, YA DA ONLARI YOK EDİP BU ANNECİĞİ ÖYLECENE SOKAKLARA BIRAKMIŞLAR.
TEK BASINA BİRKAÇ GÜNDÜR AYNI CİVARLARDA DOLAŞIYORMUŞ, KAYIP ILANI GÖRENLER YA DA KÖPEĞİNİ KAYBEDENLERE ULAŞTIRMAK İÇİN SAYFALARINIZDA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. TUVALET EĞİTİMLİ BU GÜZELLER GÜZELİ MASKELİ KIZ ŞU ANDA KLİNİKTE, AİLESİ BULUNMAZSA ONU SEVECEK VE HİÇ TERKETMEYECEK YENİ YUVASINA SAHİPLENDİRİLECEKTİR. KISIRLAŞTIRILMA ŞARTI İLE YUVALANDIRILACAKTIR.
YER: ANTALYA 

İlan Tipi:   Yuva Arıyor
Cinsi:   Husky (Sibirya Kurdu)
Cinsiyet:   Dişi
Yaş:   1-3 yaş
Şehir:   Antalya
İrtibat Telefonu:   0 242 321 11 14
İrtibat Telefonu(2):   0 533 391 42 32

 

3 yorum:

  1. sizin blogunuzu , kalbinizi çok seviyorum. ama ama bu fotoğraflara dayanamıyorum..insanlığımdan utanıyorum ..bakamıyorum.. biz insanlar ne zaman bu kadar acımasız olduk..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İnanın ben de içim parçalanarak paylaşıyorum. Zayıf da olsa ufacık bir umut işte.. Belki birileri çıkar,''bu köpekcği ya da kediciği ben sahiplensem mi acaba?'' diye düşünebilir. Bir can bile kurtulsa çileli hayatından, çok mutlu olurum.

      Sil
  2. Yürekten tebrik ediyorum sizi. Azimli ve pes etmeyen tarafınızın hayranıyım. izmirde sokak hayvanlarıyla ilgili eylemlerde çok yer aldım. imza kampayalarında vs. O zaman gördüm ki insanlar öylesine duyarsız ki kimsenin umrunda değil.
    Bu dünya sadece onlar için yaratılmış gibi düşünüyorlar. Bırakın sokak hayvanlarına yardım etmeyi kapımızın önündeki kedi evlerini yıkıyor. Su kaplarımızı devamlı çöpe atıyorlar. Çok değil daha gecen gün yine bir bayanla tartıştım. sadece çöp kutusunun yanıda akşam kedilere yemek verdiğim için. ne acı değil mi... İnsanlığın gittiği yer büyük bir HİÇLİK ten başka birşey değil !!! Malesef...

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.