28 Ağustos 2010 Cumartesi

Mutfak Perdeleri

Bu  set  Sevgili Yeşim İçin


Begonvilli Ev

Begonvilli Ev, Begonvilli Ev tarafından Polyvore.com üzerinden

Mutfakta ağır, yıkaması,  ütülemesi  zor perdeler  yerine, sade ve  kullanışlı  olanları tercih  ediyorum.
 Kesinlikle  fırfırlı, katlı, süslü modelleri sevmiyorum. Kareli,  çizgili ve  pötikareli yıkanabilir  kumaşlar çok  iyi  sonuç  veriyor  bana  göre.















Ayrıca mutfağa  uygun  neşeli  desen  seçenekleri  de  var  tabii  ki. Eğer  mutfak  perdenizi  dikecek  kadar  dikiş  beceriniz  varsa , beğendiğiniz  hoş  bir perdelik  kumaş  seçip önlük, fırın  eldiveni ,  masa  örtüsü , tutacak  vb  kombinasyonları oluşturabilirsiniz.

7 yorum:

  1. çok güzel insanın içini ısıtan desenleri var bayıldım

    YanıtlaSil
  2. sevgili arkadaşım sayfama senin için bir kırkyama örtü koydum bakalım beğenecekmisin.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Yeşim, kırmızılı mutfağı benimle paylaşırmısın:) Çok şiriiiin....Ne güzel seçimler bunlar Begonvilli ev....

    YanıtlaSil
  4. Mutfak perdeleri konusunda size katılıyorum. Kesinlikle hafif ve kolay temizlenir olmalı. yeşil çaydanlıklı deseni çok beğendim, ama maalesef buralarda böyle güzel desenli kumaşlar bulmak çok zor.
    Paylaşım içn teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Yaşadığımız yerleri güzelleştirmek hayattan zevk almamızı sağlıyor. Sizin fikirlerinizden yararlanarak ben de bir kaç değişiklik yapmayı planlıyorum.

    YanıtlaSil
  6. sarkaç sana katılıyorum.. paylaşılanlar harika şeyler.. buralar da da böyle güzel kumaşlar bulabilsek harika olacak..
    bende minicik mutfağıma üç takım diktim şimdiye kadar daha beş proje beklemede :) tebdili mekandaki ferahlık çok işe yarıyor :) sevgiler ve ferah ferah günler dilerim.. muck...

    YanıtlaSil
  7. Ablacığım çok teşekkür ederim beni kırmadığın için :) Seçimlerin her zamanki gibi çok şık, hepsini sevdim. Bugün perde işini hallettim. Ben geometrik desenli bir kumaş seçtim. İnşallah güzel olur dikilince. Bu güzel kumaşlardan bulursam mutlaka alacağım :) Banu ablacığım bu kadar güzel bir kırmızı kumaş bulamadım :( Bitince mutlaka paylaşacağım. Tekrar çok çok teşekkür ederim ablacığım.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.